Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 12 August 2016
Coca-Cola Happy Moves ajunge la mare. Vino pe 12 – 15 august pe plaja Arruba din Costinești!

Coca-Cola Happy Moves ajunge la mare. Vino pe 12 – 15 august pe plaja Arruba din Costinești!

În perioada 12-15 august, Coca-Cola Happy Moves deschide arena celor mai inventive sporturi pe plaja Arruba din Costinești. Participarea este gratuită pentru toată lumea și distracția garantată de provocări sportive inedite, de petreceri cu pudră colorată fluorescentă și spumă răcoritoare, dar și de un super concert What’s Up.

Arena Happy Moves va fi deschisă începând de vineri, 12 august și până luni, 15 august după următorul program:

  • Vineri, 12 august: 16.00 - 22.00
  • Sâmbătă, 13 august: 10.00 - 22.00
  • Duminică, 14 august: 10.00 - 22.00
  • Luni, 15 august: 10.00 - 14.00

În cele 4 zile de distracție, toți cei prezenți pe plaja Arruba din Costinești sunt invitați să ia parte la sesiuni Kung Fun pline de energie, la meciuri distractive disputate pe o masă de fussball în mărime naturală, la sesiuni de echilibristică pe apă și la multe alte surprize.

În plus, pentru sâmbătă seara, Coca-Cola a pregătit, începând cu ora 21.30, un super concert What’s Up, iar de la ora 22.15, o petrecere inedită cu pudră fluorescentă. De asemenea, petrecerea Happy Moves continua duminică, de la ora 15.00, cu muzică antrenantă și valuri de spumă.

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, lansat în 2015, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ. Anul trecut, peste 30.000 de români au participat la evenimentele și competițiile susținute de Coca-Cola Happy Moves.

Extra info

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare