Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 19 Ianuarie 2018
Expoziție auto în premieră la Mega Mall pentru pasionații de raliuri

Expoziție auto în premieră la Mega Mall pentru pasionații de raliuri

În weekend-ul 20-21 ianuarie, pasionații de viteză au parte de o experiență impresionantă la Mega Mall. Pentru două zile, centrul comercial va fi gazdă a două mașini de top din Campionatul Național de Raliuri al României, Porsche GT3 CUP și Citroen DS3 R3 MAX.

Astfel, sâmbătă și duminică, vizitatorii Mega Mall vor putea să ia o pauză de la shopping și să admire cele două bijuterii ale raliului românesc. Situate la nivelul 1 al mall-ului, mașinile stau la dispoziția curioșilor, care vor avea ocazia să vadă toate elementele și detaliile care fac aceste mașini atât de speciale.

Una dintre mașinile expuse, Porsche GT3 CUP, un automobil de competiții unic în România, folosit în concursurile auto desfășurate pe circuitele din întreagă lume. Fiind o mașină concepută special pentru competițiile pe circuit această a beneficiat și de adaptări pentru folosirea ei și în alte ramuri de motorsport cum ar fi campionatele de viteză în coastă și etape de asfalt din campionate de raliuri. Este un automobil cu propulsie pe puntea spate și o cutie de viteze secvențială dezvoltată de Holinger Engineering.

Cea de-a două vedetă prezentă la Mega Mall este Citroen DS3 R3 MAX, un automobil construit special de către departementul sport al grupului PSA-Citroen Racing cu ocazia celebrării a 5 titluri mondiale în clasamanentul constructorilor din Campionatul Mondial de Raliuri. Este unul dintre cele mai performanțe automobile cu tracțiune pe două roți din campionatele de raliuri. A fost mașină oficială a Campionatului Mondial de Raliuri pentru Juniori în perioadă 2012-2016. Atuurile acestui automobil sunt: suspensia și frânele extrem de eficiente pe toate genurile de suprafețe și bineînteles un cuplu foarte mare raportat la cilindreea motorului.

Pentru a duce întreagă experiență la un nou nivel, Mega Mall a pregătit pentru fanii acestui sport și un simulator auto. Datorită tehnologiei avansate de care dispune, simulatorul le va permite piloților amatori care vizitează mall-ul să conducă și să trăiască emoțiile unei curse adevărate.

Te așteptăm pe 20 și 21 ianuarie, la Mega Mall, nivelul 1, zonă Peek&Cloppenburg, să vezi cum este să fii pilot de raliuri pentru o zi. Ia-i și pe prietenii tăi și haideți să vedeți cine este cel mai priceput pilot din grup! 

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

                                                               ***

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare