Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 18 August 2016
Forever 21 - Marea deshidere a magazinului va avea loc pe 3 septembrie in Parklake

Forever 21 - Marea deshidere a magazinului va avea loc pe 3 septembrie in Parklake

Așteptarea a luat sfârșit! În curând, toți românii care iubesc moda de calitate vor avea ocazia de a experimenta pentru prima dată conceptul revoluționar al magazinelor Forever 21. Brandul de fashion își va deschide primul magazin din București în noul centru comercial ParkLake.

Marea Deschidere va avea loc pe data de 3 Septembrie, la ora 10 dimineața, la parterul mall-ului ParkLake. Noul centru comercial este locul perfect pentru a lansa mult așteptatul brand de modă american în România, Forever 21. 

Marea Deschidere, anunțată de brand, va fi un eveniment plin de muzică, modă, cadouri și surprize captivante! Însă cea mai mare surpriză le este rezervată primilor 300 de clienți care vor primi vouchere cadou în valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere. Dana Rogoz, faimoasa actriță și bloggeriță de lifestyle și fashion, va fi gazda evenimentului, împărtășindu-și nerăbdarea până la Marea Deschidere.

Direct de pe catwalk în magazine, Forever 21 va lansa în luna septembrie, în București, colecția sa luxuriantă și inspirată de street style-ul însoritului oraș Los Angeles. De la boem, la clasic si feminin, fiecare fashion addict își poate găsi un stil personalizat.

Noua destinație de shopping va oferi o gamă largă de produse dispuse în aproape 1.600 de metri pătrați de spațiu de retail. Formula câștigătoare a brandului implică o ofertă deosebit de variată de produse fresh, în pas cu moda, la prețuri incredibil de accesibile.

Pregătiți-vă pentru o experiență de cumparături unică și fiți acolo la ora 10 dimineața fix, pentru a întâmpina cel mai așteptat eveniment al sezonului!

Extra info

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de modă care cuprinde articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați, fiind cunoscut pentru oferirea celor mai în vogă trend-uri la prețuri accesibile pentru consumatori. Acest model presupune menținerea unei noutăți continue în magazinele Forever 21, prin aducerea de produse captivante în fiecare zi. Fondat în 1984, Forever 21 operează mai mult de 800 de magazine, fiind prezent în 50 de țări, în cadrul retailerilor din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Korea, America Latină, Mexic, Filipine și Regatul Unit. 

Teren Management Europe este deținătorul exclusiv al francizei brand-ului “Forever 21”, având întreaga responsabilitate pentru extinderea brand-ului în țările: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Elveția.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare