Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 14 Februarie 2017
How to win a lion

How to win a lion

Cannes Lions Romania, in parteneriat cu IAA Romanian Chapter, organizeaza seminarul “How to win a Lion”. Evenimentul, care va avea loc in dimineata de 3 martie la IAA House, se adreseaza acelor creativi, oameni de marketing si brand management care aspira la performanta de a castiga un trofeu la Cannes Lions, intelegand care sunt mecanicile subtile ale inscrierilor cu sanse.

Trainingul, care va avea o componenta informativa si alta de workshop, va fi sustinut de Teo Migdalovici, ambasadorul festivalului in Romania.

In ultimii 13 ani de ambasadoriat, ea a sustinut specializari la nivel local si international, pregatind tineri creativi si agentii pentru performanta cele mai exigente competitii ale industriei. In palmaresul acestora se regasesc toate metalele rare ale Cannes-ului, de la Gold la Order of Merit.

Nic Lobo, Regional Lead si Senior Awards Account Manager, Cannes Lions va participa la intalnire, prin skipe, cu o prezentare dedicata. 

Nic a lucrat alaturi de echipa Cannes Lions in ultimii 6 ani. A fost responsabil de lansarea Mobile Lion si Digital Craft Lion. In calitate de Regional Lead, el se concentreaza si pe coordonarea procesului de inscriere si jurizare la festivalurile regionale din portofoliul Lions. Acest rol il tine in legatura constanta cu industria si liderii ei, la scara globala.

“Rolul intalnirii de la “How to win a lion” face parte din strategia comuna a organizatiilor industriei, aceea de a strange randurile si de a cataliza toate energiile si competentele creative, astfel incat Romania sa performeze unitar, coherent si consistent in competitiile globale”, au declarat Maria Predoiu si Teo Migdalovici, din partea aliantei IAA-Cannes Lions Romania.

Participarea la eveniment costa 50E/ persoana. Interesatii pot lua legatura cu Ruxandra Radu - ruxandra.radu@iaa.ro.

Studentii care doresc sa participe gratuit trebuie sa rezolve brieful de admitere la The Alternative School for Creative Thinking si sa trimita rezolvarile la win@canneslions.ro pana la 1 Martie.

Interesatii pot explora brieful aici: https://www.facebook.com/notes/the-alternative-school-for-creative-thinking/brief-for-yl-film-yl-clients/1322131954512708?hc_ref=PAGES_TIMELINE

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare