Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 9 Mai 2017
IAA Young Professionals vă invită la o nouă seară YP despre Etică și Legislație în Marcomm

IAA Young Professionals vă invită la o nouă seară YP despre Etică și Legislație în Marcomm

Asociația IAA Young Professionals organizează joi, 11 mai, ora 19:00, la sediul IAA, Seara YP: Etică și Legislație în marcomm. Evenimentul aduce în discuție două teme actuale: folosirea copiilor în publicitate și colectarea și distribuirea datelor personale ale consumatorului.

Pentru că ne aflăm într-un mediu de comunicare foarte dinamic, în care se schimbă rapid canalele de comunicare, modul de abordare și nu în ultimul rând publicul, discuția din cadrul acestui eveniment se va centra pe o temă de actualitate - comportamentul etic în comunicare și legislația din acest domeniu.

Invitații acestei seri YP sunt: Dan Petre, Managing Partner la D&D Research, Victor Dobre, Director Executiv al IAA România și Oana Bulexa, Managing Director - The Practice.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Participarea este gratuită și se realizează accesând formularul de înscriere. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Seara YP Etică și legislație este realizată cu sprijinul partenerilor: editura Publica și Metrographic.

Extra info

 

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări. În România, asociația s-a lansat în 2007 și în prezent numără peste 70 membri activi. În 2009, s-a format și o filială locală – IAA Young Professionals Cluj – reunind tineri profesionişti din marcomm-ul clujean. IAA YP România este câștigătoarea a „The Inspire Award” pentru excelență 2016. 

 

 

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare