Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 5 Septembrie 2013
IAB Forum România are loc pe 1 octombrie 2013

IAB Forum România are loc pe 1 octombrie 2013

Ediția a treia a IAB Forum România, evenimentul de referință al industriei de publicitate online locală, va avea loc pe data de 1 octombrie, la White Club București. Evenimentul, organizat de asociația non-guvernamentală IAB (Interactive Advertising Bureau) România, va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra industriei de publicitate online prin temele abordate: storytelling, tendințe și evaluarea rezultatelor în mediul digital.

Ediția de anul acesta a IAB Forum România îmbină know-how specific local cu studii internaționale din domeniu. Astfel, vor fi prezentate mai multe studii de caz, cercetări și proiecte derulate la nivel intern, precum și exemple internaționale de succes, care susțin aportul publicității online în conceperea strategiei de brand.

Principalele subiecte abordate în cadrul evenimentului vizează:
• Puterea contentului în era digitală – storytelling-ul în online și cum se fac strategiile de conținut;
• Cum s-a transformat contextul de comunicare prin evoluția tehnologiilor și a mediului digital – tendințe în publicitatea online (shift-ul către tehnologiile mobile și publicitatea pe mobil);
• Cum valorificăm eficiența mediului digital și cum putem obține rezultate maxime în online – studii privind comportamentul consumatorului etc.

”Dacă în anii trecuți, ne-am concentrat mai mult pe know-how extern, credem că acum este momentul să subliniem și proiectele locale de succes. Credem că industria de publicitate online românească a ajuns deja la un nivel la care poate face un pas în față, arătând studii de caz interesante și utile. Evident, know-how-ul extern este în continuare o resursă foarte importantă, în special în ceea ce privește alocarea bugetelor către publicitatea în mediul digital”, a declarat Ioana Anescu, Director Executiv IAB România.

Printre speakerii ediției de anul acesta a IAB Forum România, se numără: Caroline Henne (Director for Digital Market Intelligence in CEE-META, GfK), Yannis Piperakis (Business Unit Director, Ogilvy Greece), Cristina Bazavan (Blogger), Ștefan Chirițescu (Planner, BBDO), Raluca Barbu (Marketing Specialist, Piraeus Bank), Marius Ursache (Chief Creative Officer, Grapefruit), dar și reprezentanți ai unor companii cum ar fi Google, Microsoft, YouTube ș.a.

IAB Forum este un eveniment dedicat susținerii unei dezvoltări durabile a industriei de publicitate online din România. Ca în fiecare an, IAB Forum își propune să transmită informații relevante pentru specialiștii interesați sau cei care activează în domeniu, oferind, în același timp, și un cadru calitativ de networking pentru aceștia.

Taxa de participare la eveniment este de 40 de euro pentru non-membri și 30 de euro pentru membrii IAB România – în regim early-bird, până la 20 septembrie.

Mai multe informații despre program și detalii despre eveniment pot fi accesate pe site-ul www.iabforum.ro. Sponsorii evenimentului în acest an sunt Microsoft, Gemius și Piraeus Bank, iar parteneri tradiționali – Hostway, MakeSense PR, Communique și Momobi.

Extra Info

IAB Romania a fost creată în anul 2006 și reunește cele mai importante companii din domeniul publicității pe internet: regii de media, agenții de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicității online, publisheri autohtoni și filiale internaționale. Asociația IAB Romania este o asociație profesională, fără scop lucrativ, neguvernamentală, apolitică și autonomă, care își propune să protejeze și să promoveze interesele profesionale și investițiile realizate pe piața de publicitate online din România, să elaboreze standarde ale industriei și să creeze cadrul pentru autoreglementare. Asociația IAB România este membru al asociației IAB Europe (www.iabeurope.eu), participând ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociații in 2008.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare