Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 11 Octombrie 2017
Imobiliarium: Case pasive, locuinte inteligente si cartiere construite inclusiv cu infrastructura

Imobiliarium: Case pasive, locuinte inteligente si cartiere construite inclusiv cu infrastructura

Între 13-15 octombrie la Băneasa Shopping City, expoziţia Imobiliarium, concept propriu Universum Events, reuneşte pentru prima data toate tipurile de case inteligente existente în România. Poţi alege dintr-o gama de oferte completă: de la conceptul de case verzi de lux la proiectele rezidenţiale dezvoltate cu infrastructură completă.

Cu ajutorul ochelarilor VR poţi vizita virtual oferta celor 84 de expozanţi care vin cu 10.000 de case şi apartamente. Iata cateva highlight-uri:

Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial cu locuinţe "verzi" de lux din România. Acestea au la baza principiile designului bioclimatic şi respectă cel mai performant standard energetic din lume, cel al unei case pasive.

Toate vilele din cadrul Popasului Residence includ sistemul de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiţionat, jaluzelele, sistemele de alarmă şi aparatele electrocasnice pot interacţiona şi fi controlate de la distanţa prin telefonul mobil.

Riverside este primul proiect rezidenţial din Bucureşti cu infrastructură completă care oferă locatarilor acces direct la drumurile publice şi racord la toate utilităţile. In Riverside, pe lângă multe alte facilităţi, toate proprietăţile beneficiază de un sistem centralizat de canalizare cu staţie de epurare proprie.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare