Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 20 Aprilie 2017
Inspiro, singurul eveniment de leadership unde manageri și antreprenori curajoși intră într-un joc al cuvintelor la modă

Inspiro, singurul eveniment de leadership unde manageri și antreprenori curajoși intră într-un joc al cuvintelor la modă

Progresiv – cea mai importantă revistă dedicată comercianților din România - organizează anul acesta a 7-a ediție Inspiro, sub tema umbrelă “A play on buzzwords around the world”. Inspiro este un eveniment de o zi care se adresează oamenilor care vor să își lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor și a societății în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte și să se lase inspirați.

Așadar, marți 9 mai, sunt așteptați la Stejarii Country Club din București toți cei care doresc să-și schimbe lumea și care vor să se inspire de la manageri și antreprenori curajoși care se iau la trântă cu prejudecățile.

Programul acestei ediții este unul exceptional, aducând pe scenă manageri plecați ca expați pe alte meleaguri, investitori care pariază pe România de ani buni, tineri exponenți ai noii generații de antreprenori, dar și speakeri motivaționali de profesie de talie internațională.

Ei vor inspira audiența să provoace schimbarile dorite prin puterea exemplului, să comunice mai bine, să redescopere vechile pasiuni, să devină chiar ei o inspirație pentru cei din jur.

Invitatul special este Tiffany Arnston – Founder of Rogue Matters,  o autoproclamată rebela care provoacă la o conversație despre  #the new normal sau cum putem să ne pregatim mai bine pentru viitor și cum putem găsi soluții pentru provocările și oportunitățile vremurilor pe care le trăim

Ceilalți speakeri care au confirmat prezența la această ediție Inspiro, sunt:

Isaac Sheps - Long Run CEO

#leadership from theory to practice

Eli Davidai - Managing Director at Quadrant Management Inc. 

#destruction and innovation in business

Silviu Popovici – President PepsiCo Russia, Ukraine & CIS

#work hard, play harder

Adrian Pascu – Commercial Vice-president at Danone Rusia

#change in a virtuous circle

Dan Isai – CEO Salad Box

#start-up everything

Eusediu Margasoiu – Founder of The Network

#the romanian DNA

Adela Jansen - HR Executive Director at BRD Groupe Societe Generale Romania

#the human element

Balvinder Singh Powar - Antreprenor & Profesor  IE Business School

#the power of words

Ioana Moldovan – Jurnalist si Fotograf Documentarist Freelance

#beyond the bubble

Programul și mai multe detalii despre Inspiro pot fi găsite pe site-ul evenimentului:  http://www.inspiroconference.ro/  

Evenimentul este susținut de Orkla Foods Romania, HL Display, Ursus Breweries, Unilever, Agricola, Ad Production, Haagen Dazs, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești și Almdudler în calitate de sponsori și de partenerii media Forbes, rappel des titres, Blitz TV, IQads și SMARK. Knowledge Partener este IE Business School, iar Adrenaline Provider este Academia Titi Aur.

Extra info

Inspiro Conference a reunit, la primele 6 ediții, peste 1500 de participanți cu funcții de middle management. 96% dintre participanți consideră evenimentul util și foarte util pentru dezvoltarea lor personală, iar 87% intenționează să revină și la alte ediții.

Progresiv este prima si cea mai importanta revista business-to-business, aparuta in 1999, ce se adreseaza factorilor de decizie din retail si FMCG. Are un tiraj de 26.000 de exemplare, se distribuie gratuit la nivel national si este auditata BRAT.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare