Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 11 Octombrie 2017
LEGO prinde viață la Mega Mall, prin expoziția Young Builders

LEGO prinde viață la Mega Mall, prin expoziția Young Builders

La Mega Mall distracțiile se țin lanț în această toamnă. În perioada 14-15 octombrie, Mega Mall va fi gazda expoziției Young Builders - Universul cărămizilor LEGO, organizată de Clubul Clever FROG. Evenimentul, care are ca temă – „City Life”, se adresează tuturor celor pasionați de minunata lume LEGO.

Vizitatorii acestei expoziții vor avea ocazia să descopere creații impresionante, realizate în totalitate din piese LEGO. Obiectele lucrate cu multă răbdare și pricepere, înfățișează adevărate povești și transformă jocul cu piese colorate într-o adevărată artă.

Pe lângă lucrările realizate exclusiv din piese LEGO, participanții vor putea admira mașini motorizate și teleghidate, construcții robotizate dar și un orășel din fantastica lume a cărămizilor LEGO. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, cei mai mici din rândul publicului își pot demonstra inventivitatea și spiritul practic. Aceștia se vor putea distra construind din piese LEGO în zona special amenajată pentru copii.

Expoziția Young Builders își așteaptă vizitatorii în zilele de 14 și 15 octombrie, între orele 10.00-22.00, la Nivelul -1, Mega Mall Bucuresti, iar intrarea este gratuită.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Extra info

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare