Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 8 Noiembrie 2013
Luni încep Zilele Biz

Luni încep Zilele Biz

Cea de a 12-a ediție Zilele Biz începe luni, 11 noiembrie, cu ziua dedicată Antreprenoriatului. Antreprenori consacrați, care conduc afaceri românești de succes cu prezență internațională, dar și reprezentanți ai noului val antreprenorial ne vor dezvălui pașii necesari pentru reușita într-un mediu de business plin de provocări.

de Teodora Ieșeanu
“Această ediție specială a Zilelor Biz este gândită pentru oamenii aflați în căutarea performanței. Pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin. Pentru acest gen de public am format programul și am ales invitații. De la oameni care gândesc strategii, antreprenori care nu renunță în fața crizei, până la oameni care schimbă lumea, cum sunt Mircea Tudor, care a luat de două ori Marele Premiu la Salonul de Invenții de la Geneva, sau Ionuț Budișteanu, elevul care a uimit o lume întreagă” declară Marta Ușurelu, Redactor-Șef, revista Biz.

Prima sesiune va debuta cu studiul “Excelență în antreprenoriat”, realizat în exclusivitate pentru Zilele Biz de compania de cercetare Unlock Market Research. Veți afla cine sunt cei mai cunoscuți 50 de antreprenori români, în ce condiții trebuie să facă afaceri și cum pot construi strategii pentru acești ani nu tocmai prielnici condiției de antreprenor.

“Acest top al antreprenorilor oferă o formă de recunoaștere și de mulțumire adresată celor care rezistă în mediul de business din România și care se încăpățânează să ne facă bine cu forța. De ce cu forța? Pentru ca e greu să fii supererou când mediul nu te încurajează.”, declară Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research.

Pentru că alături de strategie, creativitatea și inovația sunt elemente definitorii pentru o afacere iar un business original are mai multe sanse de reușita în zilele noastre, ziua de Antreprenoriat continuă cu modele de afaceri “Out of the box”. Vom afla de la Irina Stancescu (Pain Plaisir), Octavian Fălceanu (Ad Production), Oana Păun (The HUB Bucharest), Dragoș și Bogdan Boeru, (TNT Brothers), Irina Arsene (Mindit) și Ovidiu Barbier (Dinner in the Sky) care sunt provocările pe care le-au întâlnit și cum au reușit să le depășească pentru a-și transforma ideile îndrăznețe în afaceri de succes.

Printre speakerii invitați la Ziua de Antreprenoriat se numără: Iulian Stanciu, director general, eMAG, Dragoș Petrescu, proprietar, Trotter Prim, Camelia Șucu, Owner, Class Living, Jean Valvis, Președinte Director General, Valvis Holding, Tiberiu Moisă, Executive Director, Banca Transilvania, Sergiu Neguț, Wanted Transformation, Razvan Dirațian, Director General, Avon Cosmetics România și Republica Moldova, Georgiana Popescu, Director Asigurări Generale Corporate, Generali România, Marius Ștefan, General Manager, Autonom Rent a Car și Andreas Antonopoulos, Rector, University of New York in Prague (UNYP).
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare