Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 9 Martie 2017
Magic 76 – Effie 2017

Magic 76 – Effie 2017

Marţi, 14 martie, începând cu ora 10, vă aşteptăm la seminarul "Magic 76 – Effie 2017", care va avea loc la IAA House, Calea Victoriei, 126, et. 3. Seminarul deschide competiția Effie 2017 şi este destinat celor care vor să afle cum ar trebui scrise case-urile câştigătoare la Effie.

Alexandra Iavorschi (Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2017 şi Managing Director Starcom Romania), Victor Stroe (membru comitet & Head of Strategy and Associate Director Leo Burnett Bucharest) şi Bogdan Nitu (CEO Webstyler) vor povesti, din perspectiva organizatorului, a scriitorului de caz şi a juratului, despre procesul de scriere şi jurizare a cazurilor, despre noutăţile ediţiei şi despre cum se obţine pragul de 76 de puncte pentru accederea în etapa următoare de jurizare sau direct spre premiu.

magic 76

"Am fost pentru prima dată membră în comitetul de organizare a Effie anul trecut. M-am bucurat să fiu parte din echipa care a produs o schimbare majoră în organizarea celui mai important festival al industriei. Anul trecut am avut o ediție transformatoare, anul acesta mi-aș dori o ediție continuatoare, de consolidare a noului format și a întregului proces; mi-aș dori și o dezvoltare accelerată a platformei de educație și know-how sharing inițiată anul trecut, alături de colegii senzaționali pe care am onoarea să îi am alături în comitet." - Alexandra Iavorschi, Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2017 şi Managing Director Starcom România.

iav

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile. Confirmările se fac la adresa teodora.calin@institute.ro.

Extra info

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare,  organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare