Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 8 Februarie 2018
Mega Mall și AIESEC te invită să călătorești în jurul lumii

Mega Mall și AIESEC te invită să călătorești în jurul lumii

Luni, 12 februarie, Mega Mall se va transforma într-un hub multicultural, în cadrul evenimentul Global Village, organizat de AIESEC. Evenimentul face parte din AIESEC International Presidents Meeting, o inițiativă globală care are în vedere un schimb de experiență între organizațiile AIESEC din toată lumea. Astfel, începând cu ora 13:30, peste 200 de tineri din peste 100 de țări vor prezenta cultura țărilor din care sunt originari.

Vei avea ocazia să interacționezi cu peste 200 de tineri din peste 100 țări, tineri care îți vor povesti despre locurile din care provin, vestimentație, tradiții sau dansuri. Practic, vei contrazice legile fizicii, vizitând lumea în mai puțin de o zi. Timp de 2 ore și jumătate vei avea șansa de a interacționa direct cu tinerii străini și inclusiv de a gusta din mâncărurile lor tradiționale.

Atmosfera veselă va fi asigurată de momentele artistice din timpul evenimentului: dansuri sub forma unor flash-mob-uri energice. La aceste performance-uri sunt invitați să participe și vizitatorii mall-ului. Mai mult, pe lângă experiența culturală, tinerii vor putea afla tips and tricks despre cum pot deveni voluntari internaționali sau cum își pot începe o experiență profesională în străinătate.

Te invităm  la Mega Mall începând cu ora 13:30, în zona Peek & Cloppenurg, de la nivelul 1 să ne lăsăm împreună inspirați de povești de pretutindeni! Evenimentul este cu intrare liberă, iar amatorii de călătorii interculturale se pot înscrie aici: https://goo.gl/forms/57xB78YAeTarA3373 

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

                                                     ***

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, fiind prezentă în 122 de țări și teritorii, cu o rețea de 50.000 de membri. Anual facilitează 40.000 de experiențe interculturale pentru tineri din întreaga lume. Organizația a fost fondată în 1948, iar în România este prezentă din 1990, în prezent având filiale în 14 orașe.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare