Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 10 Iunie 2014
Membrii IAA România sunt invitați să participe gratuit la primul forum eurobrand din București

Membrii IAA România sunt invitați să participe gratuit la primul forum eurobrand din București

„Dialogue creates valueˮ, primul forum eurobrand în București, susținut de European Brand Institute împreună cu PostMaster și Ambasada Austriei în România, va avea loc pe 17 iunie la Palatul Ghika. Toți membrii IAA România sunt invitați să participe fără costuri la eveniment.

Forumul „Dialogue creates valueˮ adună factorii de decizie la nivel național și internațional și liderii de opinie din domeniile: Marketing, Branding, Media, Social Media, agenții de publicitate, IP, precum și Antreprenorii, Avocații și Consultanții de Business.

Evenimentul oferă cadrul perfect pentru discuții extinse și pentru schimb de know-how cu privire la nevoile de proprietate intelectuală, relația dintre branduri și mass-media, agenții, resurse umane, politică și obligații fiscale.

Mai mult decât atât, aici își vor găsi răspuns întrebările referitoare la modul în care comunicarea integrată de brand conduce la rezultate mai bune în crearea de valoare, precum și de ce este nevoie de branduri și proprietate intelectuală pentru a concura la nivel global.

Printre speakerii invitați la conferință se numără: Gerhard Hrebicek, President European Brand Institute, Claus Renner, Sales & Marketing Director CEE Austrian Post Group, Felix Tătaru, Senior Vice President IAA Worldwide, Teo Teaha, Managing Director Teaha Management Consulting, Martin Paschinger, CEO Premio Travel, Claudia Mirica, Project Coordinator coradrive.ro, Cora, Marius Bene, CEO PostMaster și S.E. Dr. Michael Schwarzinger, Ambassador of Austria to Romania.

Înscrierile se fac la Ruxandra Radu, Chapter Coordinator IAA România, ruxandra.radu@iaa.ro .

Mai multe detalii despre eveniment, program și speakeri găsiți aici.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare