Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 11 Decembrie 2017
Moș Crăciun și ajutoarele lui vin la Mega Mall în perioada 17 – 24 decembrie

Moș Crăciun și ajutoarele lui vin la Mega Mall în perioada 17 – 24 decembrie

Magia Crăciunului ajunge întâi la Mega Mall. Fie că vrei să faci cumpărături sau să petreci timp cu cei dragi într-o atmosferă specială, departe de frigul de afară, la Mega Mall vei găsi mai mult decât îți dorești. În această iarnă am pregătit numeroase evenimente pentru copii și surprize pentru cei care ne vizitează.

Pe 17 decembrie te invităm să cunoști întreaga echipă care face posibil fiecare Crăciun. În fața mall-ului, la intrarea Pantelimon, veți fi întâmpinați de Moș Crăciun, cei doi spiriduși care îl ajută la realizarea cadourilor și de renul preferat al celor mici, Rudolf. Copiii vor putea petrece timp cu „vedetele Crăciunului” și se vor putea împrieteni cu renul adevărat care a zburat peste 3.000 de km din Laponia până în București. Cele două sesiuni împreună cu Moș Crăciun și echipa sa de încredere vor fi intervalul 14:00-15:15, respectiv 15:45 - 17:00.

Tot duminică, 17 decembrie, plecăm cu mic, cu mare, Pe urmele lui Moș Crăciun. Începând cu ora 17:00, adu-ți puștiul la Nivel -1, zona Carrefour, pentru un spectacol interactiv care nu îi va da voie să se plictisească timp de trei ore. Activitatea pornește de la trista intrigă conform căreia Moș Crăciun este de negăsit. Alertați de această veste, spiridușii moșului încep să îl caute, cerând sprijinul copiilor pentru a îl găsi în timp util. Pentru că misiunea nu este una ușoară, cei mici vor trece împreună cu spiridușii prin mai multe probe, în cadrul cărora își vor exersa abilitățile de detectivi, spiritul intuitiv, dar și abilitățile practice. La final, efortul celor mici va fi recompensat cu daruri de la Moș Crăciun.

Seria evenimentelor pentru copii continuă și sâmbătă, 23 decembrie, când pornim în Noi aventuri la Polul Nord. Credeați că dacă l-am găsit pe Moș Crăciun, nu se mai poate întâmpla nimic care să pună în pericol Crăciunul? Ei bine, vă înșelați: spiridușii moșului au fost atât de obosiți de la organizarea milioanelor de cadouri, încât acum nu se mai pot trezi. În zadar încearcă spiridușul șef să îi pună la treabă. Este clar nevoie de ajutorul copiilor! Participanții se vor juca, vor realiza decorațiuni de Crăciun și vor concura pentru titluri precum: cel mai bun dansator sau cel mai isteț spiriduș. Toate acestea într-un cadru vesel, care va răsuna de cântecele și râsetele celor mici. Și de această dată copiii vor fi răsplătiți pentru că au contribuit la salvarea Crăciunului, cu daruri și surpize pregătite de moș.

În perioada 30 noiembrie-29 decembrie transformăm nivelul -1 într-un magic Târg de Crăciun. Acolo vei putea găsi decorațiuni de Crăciun, realizate manual, dulciurile copilăriei, bune ca la mama acasă, bijuterii și accesorii handmade, cosmetice naturiste și multe alte idei de cadouri pentru familie și prieteni.

Și pentru că uneori ambalajul contează, între 22 și 24 decembrie te ajutăm să îți împachetezi cadourile exact așa cum îți dorești. Vei putea alege dintr-o sumedenie de culori, modele, fundițe și accesorii, singura limită este imaginația. Cu toată această atenție la detalii, cadoul tău va fi cel mai dorit de sub brad.    

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Extra info

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare