Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 15 Iunie 2017
NESQUIK te invită la Caravana Creativității

NESQUIK te invită la Caravana Creativității

Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România, a dat startul Caravanei Creativității, care va ajunge în cele mai importante orașe din țară cu o serie de experimente științifice educative și creative. Mai mult, părinții sunt încurajați să le ofere copiilor o alimentație echilibrată, bogată în vitamine și minerale, alături de un stil de viață activ, pentru ca cei mici să își poată pune în valoare creativitatea.

Începând cu finalul lunii mai, Caravana Creativității Nesquik Opti-Start a oprit în Craiova și în București, unde peste 8.000 de părinți și copii au explorat lumea experimentelor. În următoarele luni, caravana continuă călătoria și va opri în:

  • Iași, 18 iunie 2017, între 11:00 și 18:00;
  • Cluj-Napoca, 2 iulie 2017, între 11:00 și 18:00;
  • Timișoara, 16 iulie 2017, între 11:00 și 18:00.

Nesquik Opti-Start și Profesorii Trăsniți te invită să descoperi lumea experimentelor

Nesquik și Profesorii Trăsniți de la Fun Science îi așteaptă pe părinți alături de cei mici să descopere lumea experimentelor. În cadrul acestui atelier, prin știință și joacă, cei mici vor înțelege importanța absorbției Vitaminei D în organism și cum funcționează aceasta, dar și importanța Fierului și a Zincului pentru dezvoltarea cognitivă. În plus, cei mici își pot pune în valoare creativitatea și imaginația printr-un experiment în care vor învăța cum se poate realiza plastilina Nesquik.

Caravana Creativitatii

Complexul Opti-Start, aliatul părinților în Caravana Creativității

Cu startul potrivit, orice copil își poate pune în valoare creativitatea, dar întotdeauna alături de o alimentație echilibrată și o viață activă, care să  îi ofere energie pentru o zi de joacă.

Este recomandat ca părinții să includă în meniul zilnic al copiilor o varietate de alimente, care să asigure necesarul de vitamine și minerale pentru organism. Fierul și zincul sunt două minerale esențiale pentru dezvoltarea cognitivă și buna funcționare a sistemului imunitar. Părinții pot include în meniu alimente bogate în fier precum carne slabă, pește, spanac, ouă, năut sau nuci, care pot fi ușor de adaptat astfel încât să fie pe placul celor mici. Acestea pot fi oferite în diferite momente pe parcursul zilei, atât la mesele principale, cât și ca gustări. Iar pentru un gust delicios, meniul zilnic al copiilor poate fi completat cu Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România”, declară Nicoleta Tupiță, Nutriționist, Nestlé România.

Extra info

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent cu mai mult de 2000 de mărci în 189 de țări. Are un număr de aproximativ 335.000 de angajați la nivel global și 436 de fabrici în 85 de țări. A înregistrat vânzări de 88.8 mil CHF în anul 2016. Prin misiunea companiei, "Good Food, Good Life", Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având 900 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare