Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 3 Iulie 2014
Până pe 21 iulie vă puteți înscrie la Modulul Strategic Marketing & Communication, la prețuri speciale

Până pe 21 iulie vă puteți înscrie la Modulul Strategic Marketing & Communication, la prețuri speciale

Cei care se înscriu până la data de 21 iulie, beneficiază de 15% reducere la cursurile Modulului Strategic Marketing & Communication, iar pentru mai mulţi înscrişi de la aceiaşi companie se vor acorda beneficii suplimentare.

Modulul Strategic Marketing & Communication se adresează specialiştilor şi managerilor din industrie, cu studii superioare şi cu experienţă în domeniu de la 4 până la maxim 7 ani.

Acest modul este concentrat pe aprofundarea unor cunoştinţe de strategie, management şi implementare. Cursurile Modulului Strategic Marketing & Communication vor acoperi următoarele teme: rolul marketingului în strategia de business, strategia de marketing şi planificare, managementul resurselor/managementul agenţiei, managementul portofoliului de brand, precum și poziţionarea de brand.

Profesorii acestui modul sunt cunoscuți practicieni români în industria de marcom - directori de marketing în companii multinaţionale, manageri de agenţii de publicitate și invitați internaționali.

Selecţia candidaţilor va face în baza următoarelor documente:
• Un formular de înscriere tip - descarcă de aici
• CV-ul în format Europass
• 3 eseuri (de maxim 2000 de semne fiecare) pe temele:
- De ce am ales acest program de formare profesională;
- Cum ar arăta descrierea mea ca şi produs;
- Pregătiţi şi argumentaţi o campanie care are ca scop promovarea brandului dumneavoastră personal.

Taxele de școlarizare sunt:
- 2,850 Euro + TVA – pentru membrii IAA / Young Professionals;
- 3,300 Euro + TVA – pentru non-membri.

La aceste taxe se aplică 15% discount pentru cei care se înscriu până pe 21 iulie.

Cursurile vor începe în luna octombrie 2014 și se vor termina în luna aprilie 2015. Acestea au loc din două în două săptămâni, vinerea și sâmbăta de la ora 9.00 până la ora 18.00, la Sediul IAA House, din Calea Victoriei, nr. 126, etaj 3.

Pentru mai multe informaţii şi detalii cu privire la înscriere vă rugăm să contactaţi: laura.tampa@iaa.ro și ruxandra.radu@iaa.ro, telefon: 031.105.24.14.

Extra Info

Şcoala IAA a fost prima structură de formare profesionala din România patronată de o organizaţie profesională, premiată la Congresul Mondial IAA cu distincţia de „Best Practice” şi este recunoscută şi acreditată de către IAA Educational Programs.

International Advertising Association este organizaţie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing - de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări. În România, IAA reuneste peste 120 de companii, rolul său este să promoveze în standardele profesionale şi etice recunoscute în domeniul publicităţii.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare