Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 3 Noiembrie 2017
Peste 300 de participanți, demonstrații culinare și seminarii de actualitate la cel mai important eveniment al gastronomiei profesionale din România

Peste 300 de participanți, demonstrații culinare și seminarii de actualitate la cel mai important eveniment al gastronomiei profesionale din România

Marți, 7 noiembrie 2017 la Hotel Radisson Blu din București, va avea loc a III-a ediție a Top Culinary Trends, cel mai important eveniment dedicat profesioniștilor din industria culinară din România, organizat de revista Trends HRB.

Top Culinary Trends își propune să ofere o zi plină de informații aplicabile, în încercarea de a duce gastronomia la un nou nivel. Evenimentul va fi unul  interactiv, în trend, structurat pe demonstrații, degustări și seminarii, care vine la pachet cu multe sesiuni de networking.

Demonstratiile, sfaturile și trucurile împărtășite de bucătari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului:

  • Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno
  • Ashlie Dias, Executive Chef, Hotel Sheraton București
  • Antonio Passarelli, Celebrity Chef
  • Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție
  • Liviu Lambrino, Head of R&D, Carpathian Ostrich Alliance
  • Mihaela Dima, Pastry Chef Athénée Palace Hilton
  • Jonas Schafer, Chef & Proprietar, Valea Verde
  • Cristian Dumitru, Culinary Instructor, Horeca School Craiova
  • Luca Berardo, Chef, Musset Lounge & Beach

Dezbateri serioase vor fi purtate în cadrul celor trei seminarii pe teme de mare interes:

Tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne

Moderator: Mihail Tănase, Editor Trends HRB

Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție

Simona Pope, Chef Cofetar & Decorator, Cofetăria Alice

Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno

Radu Tănase, Partener, Calif

Marius Mocian, Head of Sales, hipMenu

Infuzie de legislație pentru un business sănătos 

Moderator: Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill

Ovidiu Bălăceanu, Managing Associate, Reff & Asociații

Irina Nuțescu, Manager Consultanță Fiscală, PwC România

Lt. Col. Marian Badea – Șef Serviciu ISU București-Ilfov

Gastronomia, de la pasiune la afacere și viceversa 

Moderator: Cezar Munteanu, Senior Lector în Gastronomie

Alex Dumitru, Executive Chef, Atra Doftana

Alex Braga, Private Chef

Ana Consulea, Chef Cofetar & Antreprenor, Zexe Braserie

Alexandru Manole, Partener, Burger Van

Sorin Barbu, Proprietar, Restaurant Alioli & La Finca

La eveniment sunt asteptați peste 300 de profesionști (60% bucătari, 20% manageri horeca, 20% furnizori/consultanți). Programul este disponibil pe site-ul evenimentului: https://www.topculinarytrends.ro/program

Încă de la prima ediție, Top Culinary Trends, a stabilit noi repere in domeniu, prin demonstratiile culinare si actualitatea temelor dezbatute, aducând pe scenă nume sonore din lumea gastronomiei. Pe tot parcursul evenimentului, interacțiunea cu oamenii din sală a fost permanentă, părerile tuturor au fost ascultate, respectate, dezbătute, s-au facut schimburi de idei și s-au căutat soluții pentru unele dintre cele mai presante probleme ale industriei.

Trends HRB este prima și singura revistă tipărită B2B pentru profesioniștii horeca din România. Este publicația cu cea mai mare experiență în acest domeniu, activând pe piață din anul 2000 și singura revistă „on trade” auditată de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (www.brat.ro), cu un tiraj de 12.000 de exemplare și cu 10 apariții pe an. Trends HRB are o experiență bogată în organizarea de evenimente pentru industrie, precum Forumul Ospitalitatii, Gastro Show, Cleaning Show și Bartrender.

http://www.trendshrb.ro/

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare