Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 13 Aprilie 2018
Primul Rooftop Party din 2018 se dansează la București Mall

Primul Rooftop Party din 2018 se dansează la București Mall

București Mall și Teddy Bear dau startul celor mai cool petreceri de sezon din oraș cu primul Rooftop Party de anul acesta, care are loc sâmbătă, 14 aprilie, pe acoperișul parcării multilevel din București Mall Vitan.

Timp de 8 ore, între 14:00 și 22:00, DJ-ii Adrian Eftimie, Optick si Sllash vor face ca mixurile lor să îi încânte pe shopaholicii dornici de distracție.  

Cei care se grăbesc pot achiziționa bilete la prețuri speciale. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999.  Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. Mai mult, în 2017 s-a deschis magazinul Douglas, cel mai mare din țară, dar și Meli Melo, primul home design deco din România.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare