Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 16 Mai 2014
Progresiv organizează pe 5 iunie evenimentul Inspiro

Progresiv organizează pe 5 iunie evenimentul Inspiro

După succesul primelor trei ediții, Progresiv – cea mai mare publicație dedicată profesioniștilor din retail si FMCG - vă invită la Inspiro, un eveniment de o zi care se adresează oamenilor care vor să își lase amprenta asupra locului de muncă, a colegilor și a societății în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte și să se lase inspirați.

de Teodora Ieșeanu
Intr-o perioada in care resursele sunt limitate, Inspiro este o investitie pe termen lung in oameni.

Asadar, joi 5 iunie ii invitam la hotel Pullman din Bucuresti pe toti cei interesati de dezvoltarea personala pentru o noua intalnire cu liderii din FMCG si cu speakeri motivationali din zona de training & coaching.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la aceasta editie Inspiro se numara:

Hans Dewaele, General Manager P&G Romania
Hans Dewaele si-a construit o cariera in P&G departe de tara natala, Belgia. Pe toate pietele in care a lucrat a fost expat, iar cel mai mult a stat intr-un loc 6 ani, in Arabia Saudita. Spiritul aventurier si curiozitatea de a descoperi culturi cat mai diferite l-au determinat sa bata lumea de la vest la est, din Belgia in Arabia Saudita, Algeria, Pakistan, Kazakhstan si inapoi in Europa, dar Romania este prima tara in care s-a intors pentru un al doilea mandat la Procter & Gamble. De data aceasta, il regasim pe Hans Dewaele la conducerea subsidiarei locale a P&G, dupa ce, in 1994, tot el punea bazele departamentului de marketing al companiei.

Leslie Hawke, Presedinta Asociatiei Ovidiu Ro
Promotoare a importantei educatiei timpurii ca singura cale pentru copii de a iesi din cercul vicios al saraciei in care s-au nascut, Leslie este co-fondatoare, impreuna cu Maria Gheorghiu, a Asociatiei Ovidiu Ro. Misiunea organizatiei este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze de educatie timpurie de calitate si sa devina astfel un membru activ al societatii.

Jean Valvis, Presedinte si Director General al Valvis Holding
Numele sau este legat de fondarea companiei Valvis Holding de care au apartinut brandul de apa minerala Dorna si cel de lactate LaDorna, ambele brandurile fiind create si dezvoltate de la zero de el . In 2002, a tranzactionat divizia de apa minerala Dorna catre Coca Cola, iar in 2008 pe cea de lactate LaDorna catre grupul francez Lactalis. In 2006 incepe investia la Vitipomicola Samburesti, iar in 2010 este anul in care revine pe piata apelor minerale cu brandul AQUA Carpatica.

Neil Coupland, General Manager JTI Poland (fost General Manager la JTI Romania)
Britanic de origine, Neil a fost un copil al lumii. Nascut in India, a trait in Calcutta, Zambia, Zimbabwe, Nigeria, Hong Kong, England, Spain, Argentina, Venezuela, Bangladesh, Dubai, Switzerland, USA, Romania si, acum, in Polonia. In Romania, Neil a lucrat intre 2008 si 2013, cand a detinut pozitia de General Manager al Japan Tabacco International (JTI). In 2012, a castigat premiul “Managerul Anului”, oferit de HR Club Romania. In prezent, Neil este General Manager al JTI Polonia.

Inspiro se doreste a fi si un instrument de motivare a angajatilor cu potential din companii sau de recompensare a angajatilor foarte performanti! Discount pentru inscrierea mai multor persoane din aceeasi companie!

Evenimentul este sustinut de Orkla Foods Romania, Unilever, Agricola, HL Display in calitate de sponsori si de partenerii media Hotnews, rappel des titres, Cariere, IAA, Blitz TV, SMARK, IQads, doingbusiness.ro, ziare.com, business24.ro si ARILOG.

Extra Info

Progresiv este o revista business-to-business, aparuta in 1999, ce se adreseaza factorilor de decizie din retail si FMCG. Are un tiraj de 26.000 de exemplare, se distribuie gratuit la nivel national si este auditata BRAT.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare