Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 28 Aprilie 2014
Revista Biz organizează pe 21 mai conferința BestMarketing

Revista Biz organizează pe 21 mai conferința BestMarketing

BestMarketing este un eveniment despre cele mai eficiente strategii și mecanisme de interacțiune dintre consumatori și branduri. Conferința se adresează profesioniștilor din industria de marketing, branding, publicitate, social media sau PR, tuturor celor interesați de cele mai noi tendințe în marketing.

de Teodora Ieșeanu

Printre invitații la eveniment vor fi atât speakeri internaționali: Claire Culshaw
Director Consumer Practice WEBER SHANDWICK, Elena Speer, President
IPSOS ASI CEE, Dominik Fassl, Managing Partner JUNG VON MATT, Tom J. Hidvegi Creative Strategy Officer DDB BUDAPEST, Thilo Konzok, CEO & Co-Founder ASUUM, cât și specialiști locali: Dan Oprescu, Director Marketing UNILEVER SCE, Anca Nuta, Identity & Communication Director UniCredit Tiriac Bank, Radu Moldovan, Marketing Director HEIDI CHOCOLAT, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON ROMANIA, Catalin Nastasoiu, Creative Producer/Designer, Iulian Padurariu, Managing Partner, MARKS.

În cadrul evenimentului Biz va lansa prima ediție a Anuarului directorilor de marketing din Romania 2014, un supliment editorial Biz care conține directorii de marketing din top 300 companii și din topul investitorilor în publicitate pe 2013.

Extra Info

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international. Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.

Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie in zonele urbane din tara. Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, Redactor-Sef si actionar majoritar.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare