Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 6 August 2016
Sportivii români pleacă la JO Rio asigurați de Groupama

Sportivii români pleacă la JO Rio asigurați de Groupama

Delegația română formată din 190 de persoane, sportivi, oficiali, antrenori și medici, care participă la cea de-a treizeci și una ediție a Jocurilor Olimpice de Vară, este asigurată de Groupama Asigurări, unul din liderii pieței de profil. În perioada 5 – 21 august 2016, fiecare membru al delegației care va reprezenta România la competiția din capitala Braziliei beneficiază de asigurare medicală de călătorie și de viață oferite de Groupama Asigurări în cadrul parteneriatului cu COSR.

Parteneriatul  constă în furnizarea de asigurări de calătorie și viață pentru 500 de sportivi care vor participa la șase competiții internaționale în perioada 2016-2018, polițe de asigurare obligatorie RCA, asigurare facultativă a flotelor de autovehicule precum și asigurarea de incendiu și alte calamități. În cazul JO Rio, prima de asigurare oferită ajunge la aproximativ 72.000 RON, printre riscurile acoperite de poliță numărându-se: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgență, spitalizarea și tratamentul dentar.

”Suntem mândri că putem contribui la performanța sportului românesc prin asigurarea olimpicilor noștri în momente extrem de importante pentru ei, precum participarea la Jocurile Olimpice de vară de la Rio. În linie cu principiile noastre de bază - responsabilitate, solidaritate, performanță și proximitate – vom fi alături de sportivii români ce concurează la Rio, pentru a-i susține în atingerea performanței și oferindu-le, în virtutea parteneriatului nostru durabil,  garanția că suntem acolo pentru a le asigura continuitatea performanțelor”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare Groupama Asigurări.

„Suntem recunoscători tuturor celor care aţi descoperit în noi pe cei demni de a vă reprezenta la cel mai înalt nivel. Acest rol este o onoare ce impune o conduită deosebită şi obligă la rezultate pe măsură. Nu vom face însă promisiuni, angajamentele noastre au fost asumate acum multă vreme, se regăsesc în gândurile şi în sufletele noastre şi se vor materializa în evoluţiile noastre. Ceea ce trebuie totuşi să facem cunoscut public este că drumul nostru nu trebuie judecat doar în raport cu aceste performanţe, el nu se va opri după Rio de Janeiro, ci va valorifica această experienţă pentru o evoluţie constantă a sportului românesc, pentru ca acest simbol să fie pus în contextul ideal şi recunoscut ca atare.”, a afirmat Alin Petrache, președinte COSR.

În perioada 5 – 21 august 2016, la JO Rio, 97 de sportivi români vor participa în cadrul probelor la 14 sporturi. Aceștia vor fi însoțiți de șapte rezerve. Cele mai numeroase delegații sunt cea de la atletism cu 24 de sportivi și respectiv cea de la canotaj cu 18 de sportivi. Gimnasta Cătălina Ponor va fi portdrapelul României.

Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, calitate care a fost reînnoită în iarna anului 2015. Pe parcursul olimpiadei, compania va derula pe TVR, în cadrul transmisiunilor de la JO Rio, o minicampanie TV care atestă statutul companiei de Asigurător Oficial al COSR , precum și o campanie online cu focus pe social media. Valoarea totală a polițelor oferite de Groupama Asigurări Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2016 – 2018 se ridică la aproximativ 207.000 de euro.

Extra info

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii.

Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare