Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 7 Noiembrie 2017
THE VR CINEMA din Veranda Mall găzduiește secțiunea Experiențe în Realitatea Virtuală, organizată în premieră la Festivalul Filmului Francez

THE VR CINEMA din Veranda Mall găzduiește secțiunea Experiențe în Realitatea Virtuală, organizată în premieră la Festivalul Filmului Francez

THE VR CINEMA, primul cinema de realitate virtuală din România, din cadrul Veranda Mall, găzduiește în premieră secțiunea Experiențe în Realitatea Virtuală, din cadrul Festivalul Filmului Francez. Ajuns la cea de-a 21-a ediție, Festivalul este organizat de Institutul Francez din București.

Evenimentul se deschide joi, pe 9 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco, durează o săptămână și are loc în mai multe orașe din țară. Publicul are ocazia de a experimenta noua secțiune cu experiențe de realitate virtuală, începând cu 10 noiemebrie, la VR Cinema din Veranda Mall. Programul filmelor VR este următorul:

Marți: 17:00 - 22:00

Miercuri: 16:00 - 22:00

Joi - Vineri: 14:00 - 22:00

Sâmbătă-Duminică: 12:00 - 22:00

Printre scurtmetrajele 360  prezente la Festivalul Filmului Francez se numără Lifeline, în regia lui Victor Michelot,  care urmărește povestea de dragoste prin fumul și luminile de neon ale unui club de noapte, sau scurtmetrajul premiat la Festivalul Tribeca, Sergeant James, unde spectatorul simte alături de un băiețel pus la încercare atunci când se apropie de ora de culcare, și toate obiectele din jurul lui par ca au prins viață.

Documentarul care aruncă o privire magică asupra istoriei cinematografului, Kinoscope, regizat de Philippe A. Collin și Clément Léotard enumeră și onorează deopotrivă personalități fondatoare, regizori sau personaje de film.

THE VR CINEMA este locul care a deschis ușile oricui dorește să încerce o experiență cinematografică deosebită.

Rezervările pentru vizualizări se pot face aici.

Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de web www.verandamall.ro, pagina oficială de Facebook Veranda Mall, website-ul thevrcinema.ro sau pagina de Facebook THE VR CINEMA.

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare