Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Evenimente"
Facebook
Like us on Facebook
Eveniment - 20 Martie 2017
VIVA, Din 7 aprilie la cinema

VIVA, Din 7 aprilie la cinema

Freealize anunță că în data de 7 aprilie va avea loc în cinematografele din România premiera filmului VIVA, în regia lui Paddy Breathnach. Filmul este o coproducție Irlanda-Cuba, iar producătorul executiv este Benicio del Toro. Plasată în Cuba contemporană, VIVA este o poveste de dragoste plină de tandrețe.

„Am fost inspirat să fac VIVA când am văzut câteva spectacole cu travestiți în Havana. Un cearșaf atârnat în spatele unei curți periferice și un singur bec au creat din nimic un teatru și o lume a viselor. Această putere de transformare și de creație a fost determinată de dorința de a-și exprima identitatea printr-o voce pasională, brută, netulburată. A fost o experiență năucitoare.” , a declarat Paddy Breathnach, regizorul filmului.

Sinopsis:

Jesus își câștigă existența prestând servicii de machiaj și coafat pentru o trupă de travestiti din Havana, dar visul lui este să ajungă în lumina reflectoarelor. Când în sfârșit obține sansa de a fi pe scenă, un străin iese din mulțime și îi lovește. Străinul este tatăl lui, Angel, un fost boxer, absent din viața lui Jesus timp de 15 ani. În timp ce Jesus și Angel se lovesc de așteptările lor diferite, VIVA se transformă într-o poveste delicată de dragoste dintre un tată și un fiu care se luptă să se înțeleagă unul pe celălalt pentru a deveni din nou o familie.

“Am vrut să spun o poveste în care putem găsi lumină într-un loc întunecat și ceea ce este perceput ca slăbiciune se transformă în putere.”, a adăugat regizorul.

Din distribuție fac parte actorii cubanezi: Jorge Perugorría (Angel), Luis Alberto García (Mama) și Héctor Medina (Jesus),

Producția are o durată de 100 minute.

Rating: N-15

Trailer VIVA: http://bit.ly/2n2mXpg

Din 7 aprilie 2017 filmul este distribuit în cinematografele din România de FREEALIZE.

VIVA a fost proiectat în avanpremieră extraordinară la București la finalul anului trecut, în cadrul festivalului PELICULA – LATIN AMERICAN FILM & EXPERIENCE.

VIVA  a fost propunerea Irlandei la Premiile Oscar de anul acesta.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare