Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Interviuri"
Facebook
Like us on Facebook
Interviu - 30 Ianuarie 2014
Ioana Mănoiu: Atunci mi-am făcut o promisiune. Să nu renunț niciodată la căutarea excelenței

Ioana Mănoiu: Atunci mi-am făcut o promisiune. Să nu renunț niciodată la căutarea excelenței

“Când mi-am auzit numele pe scenă, m-am emoționat și m-am bucurat. Dar cel mai important lucru s-a întâmplat la două zile distanță, când am văzut diploma în birou. Atunci mi-am făcut o promisiune. Să nu renunț niciodată la căutarea excelenței. Oricate obstacole ar apărea, oricâte limitări și oricâte momente în care îți dorești să fie ușor și confortabil. Premiul IAA îmi amintește de asta în fiecare zi.”

Ioana Mănoiu este Managing Partner la GMP PR. Ioana este laureată a celei de a V-a ediții a Premiilor de Excelență IAA pentru Excelenţă în Relaţii Publice, categoria Agenții.

Premiile de Excelență IAA sunt o iniţiativă a Consiliului Director IAA, lansată în 2008 şi au ca unic obiectiv recunoaşterea publică a acelor personalităţi care, prin faptele şi atitudinea lor profesională, au inspirat şi au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare.

Pe lângă premiile pe categorii şi premiile speciale la nivel de industrie, pentru a marca aniversarea a 20 de ani de existenţă a IAA în România, Consiliul Director IAA va acorda o serie de Diplome de Excelenţă pentru întreaga activitate.

Nominalizările se fac în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2014, de către orice membru IAA, prin completarea formularului care se poate descărca de pe site-ul www.iaa.ro.

Întreaga comunitate de marketing şi comunicare este invitată pentru a-i sărbători pe cei care, prin realizările lor, au contribuit substanţial la ridicarea standardelor profesionale şi etice ale industriei.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare