Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Interviuri"
Facebook
Like us on Facebook
Interviu - 29 Ianuarie 2014
Maria Tudor: Premiem excelența. Recunoaștem performanța

Maria Tudor: Premiem excelența. Recunoaștem performanța

"Premiem excelența. Recunoaștem performanța. Dovada maturității industriei de marcom din România. Dovada implicării fiecăruia dintre noi în comunitatea din care am ales să facem parte. Valori și modele pentru tânăra generație. Extremă bucurie și mândrie pentru cei premiați. Eu am trăit-o, a venit pe neașteptate, a fost minunat și sunt profund recunoscătoare. Colegilor mei de agenție, vouă tuturor. Excelență! Profesional și uman. Vă doresc să vă exercitați dreptul de a nominaliza acei oameni care demonstrează excelența zi de zi, acei oameni, vizibili sau mai puțin vizibili. Pentru că merită!"

Maria Tudor este Managing Director al Zenith România și a fost desemnată „Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare” în cadrul galei Premiilor de Excelenţă IAA 2012, ediția a V-a. Maria Tudor lucrează în această industrie de 18 ani, timp în care a cumpărat primele programe la Cannes, a participat activ la lansarea Orange în România şi a fost membru fondator al mai multor organizaţii din industrie.

Premiile de Excelență IAA sunt o iniţiativă a Consiliului Director IAA, lansată în 2008 şi au ca unic obiectiv recunoaşterea publică a acelor personalităţi care, prin faptele şi atitudinea lor profesională, au inspirat şi au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare.

Pe lângă premiile pe categorii şi premiile speciale la nivel de industrie, pentru a marca aniversarea a 20 de ani de existenţă a IAA în România, Consiliul Director IAA va acorda o serie de Diplome de Excelenţă pentru întreaga activitate.

Nominalizările se fac în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2014, de către orice membru IAA, prin completarea formularului care se poate descărca de pe site-ul www.iaa.ro.

Întreaga comunitate de marketing şi comunicare este invitată pentru a-i sărbători pe cei care, prin realizările lor, au contribuit substanţial la ridicarea standardelor profesionale şi etice ale industriei.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare