Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Interviuri"
Facebook
Like us on Facebook
Interviu - 3 Februarie 2014
Sorin Trâncă: Premiul IAA de anul trecut m-a surprins, în primul rând, din perspectiva nominalizărilor

Sorin Trâncă: Premiul IAA de anul trecut m-a surprins, în primul rând, din perspectiva nominalizărilor

"Premiul IAA de anul trecut m-a surprins, în primul rând, din perspectiva nominalizărilor. Deși sunt om de creație la bază, am fost nominalizat la 2 categorii din altă sferă... A. strategie și B. responsabilitate socială. Dincolo de faptul că aceste nominalizări sper să mai înlăture din preconcepțiile legate de oamenii de creație (că n-am fi nici A. strategici și nici B. prea responsabili)... m-a bucurat faptul că în final am câștigat premiul pentru responsabilitate socială. Fiindcă, de ce să n-o recunoaștem, în urma omului rămân, în istorie, mai puține urme lăsate de strategie, decât cele ce arată caracter și plăcerea de a ajuta oameni. Nu în ultimul rând, dat fiind că vorbim de un premiu "de excelență"... trebuie menționat și că de atunci încoace sunt anumite persoane care mi se adresează cu vocabula "Excelență" sau "Excelența voastră", ceea ce e mult mai plăcut decât să auzi "bă" sau " Trâncă", așa cum până acum oamenii mi se adresau.

Cu simpatie, Sorin Trâncă"

Sorin Trâncă este Preşedintele Fundației Friends for Friends și Owner, Creative Partner  al agenției FRIENDS Advertising. Sorin este laureat al Premiilor de Excelență IAA, ediția a V-a,  pentru Excelenţă în Responsabilitate Socială.

Premiile de Excelență IAA sunt o iniţiativă a Consiliului Director IAA, lansată în 2008 şi au ca unic obiectiv recunoaşterea publică a acelor personalităţi care, prin faptele şi atitudinea lor profesională, au inspirat şi au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare.

Pe lângă premiile pe categorii şi premiile speciale la nivel de industrie, pentru a marca aniversarea a 20 de ani de existenţă a IAA în România, Consiliul Director IAA va acorda o serie de Diplome de Excelenţă pentru întreaga activitate.

Nominalizările se fac în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2014, de către orice membru IAA, prin completarea formularului care se poate descărca de pe site-ul www.iaa.ro.

Întreaga comunitate de marketing şi comunicare este invitată pentru a-i sărbători pe cei care, prin realizările lor, au contribuit substanţial la ridicarea standardelor profesionale şi etice ale industriei.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare