Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 2 Noiembrie 2017
AcademIAA - lansarea programului si a studiului despre Motivatia Millennials

AcademIAA - lansarea programului si a studiului despre Motivatia Millennials

Programul AcademIAA - o noua iniţiativă IAA Romania ce are la baza formarea unui parteneriat strâns între mediul de business (reprezentat de companiile membre IAA) şi mediul academic (ASE – Facultatea de Marketing, SNSPA – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi Universitatea Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicarii). Misiunea AcademIAA este creşterea angajabilităţii absolvenţilor de studii superioare din domeniile marketing şi comunicare.

de Raluca Turcanasu

Ne face o deosebita placere sa va invitam la evenimentul de lansare a Programului AcademIAA joi, 9 noiembrie 2017, începând cu ora 9:00, la ASE Bucuresti – Aula Magna, Piata Romana, nr. 6.

AcademIAA

Cu această ocazie, vor fi prezentate concluziile studiului „Motivația Millennials”, realizat de D&D Research cu contribuția IAA Romania și a Universităților partenere în programul AcademIAA.

Rezultatele studiului sunt relevante atât mediului de afaceri cât și pentru mediul universitar – aducând o perspectivă nouă asupra modului în care tânăra generație se raportează la educație și carieră.

Lansarea AcademIAA și prezentarea principalelor concluzii ale studiului “Motivația Millennials” va avea loc în cadrul unui eveniment la care sunt invitați reprezentanți ai IAA Romania, ai mediului universitar și ai mediului de afaceri din domeniul marketing, comunicare și resurse umane.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează accesând formularul sau trimițând un mail la adresa: laura.tampa [@] iaa.ro, până la data de 8 noiembrie ora 10.00.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag,

Echipa AcademIAA

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Evelina Lunga
3 Noiembrie 2017, 12:07
.
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare