Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 5 August 2014
Agenția The Public Advisors comunică integrat pentru producătorul și retailerul român Sofiaman

Agenția The Public Advisors comunică integrat pentru producătorul și retailerul român Sofiaman

Sofiaman, cel mai mare producător autohton de homewear, intră în portofoliul The Public Advisors. Agenția își întărește astfel poziția în segmentul de comunicare de fashion și lifestyle.

În cadrul colaborării cu Sofiaman, The Public Advisors va avea rolul de consultant de marketing și comunicare și va îndeplini obiective legate de poziționarea brandului pe piață, awareness și engagement cu publicul țintă, susținând astfel obiectivele globale de business și vânzări. Activitățile de comunicare coordonate de către The Public Advisors vor include creionarea strategiei anuale de comunicare, relații cu media, evenimente de presă, comunicare în social media (Facebook, Instagram și Pinterest), precum și interacțiuni cu influențatorii din online și offline. Agenția va sustine de asemenea comunicarea prin intermediul canalelor de retail, atât cele tradiționale cât și online.

“Sunt mândră că echipa The Public Advisors va spune în piață povestea unei companii 100% românești. Sofiaman este un brand care s-a născut din viziunea, dedicația și perseverența unor români și demonstrează că producția și retailul de modă pot fi făcute la nivel înalt și la noi în țară. Echipa noastră este dedicată să ducă Sofiaman la nivelurile de notorietate și afinitate în rândul publicului pe care le au momentan doar brandurile internaționale.”, spune Raluca Mihălăchioiu, Fondator The Public Advisors.

“Colaborarea cu The Public Advisors semnifică o nouă etapă în viața brandului Sofiaman. Începem o campanie de comunicare cu ecou național care ne va ajuta să susținem vânzările atât în magazine, cât și în magazinul nostru online. Pornim la drum cu un set de activități foarte bine definite care vor lucra la poziționarea Sofiaman pe piața locală și vor crește interacțiunea cu publicul nostru țintă.”, spune Florin Cucu, antreprenorul din spatele Sofiaman.

Activitățile de comunicare pentru Sofiaman vor fi coordonate și realizate de către departamentul de Fashion & Lifestyle condus de Lidia Pitulea, Senior Public Advisor și Group Account Manager. Echipa dedicată noului brand din portofoliu este compusă din Sorana Ionița – Senior Public Advisor și Cristina Petrescu – Public Advisor. Dintre clienții gestionați de aceasta amintim: Massimo Dutti, Bigotti, AVANPREMIERE Fashion and Lifestyle Fest, Crowne Plaza, Soirees de la Mode, magazinele bam boo, IL PASSO sau Staccato.

Extra Info

The Public Advisors este o agenție de relații publice și comunicare cu o experiență de 6 ani pe piața din România, care oferă servicii de PR online și offline în domenii precum retail, real estate, fashion, health&beauty, corporate, etc. Printre clienții The Public Advisors se numără Agenția Națională de Presă AGERPRES, ALD Automotive (parte a Group Societe Generale), INDESIT, Hotpoint, SKANSKA, Ploiesti Shopping City, BUPA International, ROCHE Romania, Crowne Plaza, IL PASSO, Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, DENT ESTET, magazinele bam boo, ARGO Real Estate Opportunities Fund, ERA Shopping Park Iasi și Oradea, Green Dental, Anchor Group, AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest, TEDxBucharest, MediHelp International, Crizantema de Aur sau Zilele Cetatii Targoviste.

SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare