Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 27 Decembrie 2013
AGERPRES a înfiinţat serviciul Ombudsman

AGERPRES a înfiinţat serviciul Ombudsman

Ombudsman urmăreşte să întărească încrederea în Agenţia Naţională de Presă AGERPRES prin dialogul între aceasta și cetăţeni, organizaţii, instituţii, asociaţii.

de Teodora Ieșeanu
Ombudsman-ul din AGERPRES va obţine rezultate echitabile la plângerile împotriva Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, încurajând atât transparenţa, cât şi jurnalismul de calitate.

Principiile promovate sunt: Integritatea, Independenţa, Obiectivitatea, Transparenţa şi Comunicarea. Acesta îşi va desfăşura activitatea fără a se lăsa influenţat de interese, scopuri sau acţiuni ce contravin legislaţiei şi deontologiei profesionale.

Extra Info

Fondată în 1989, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, şi de a fi sursa principală de informare pentru cetățenii şi instituțiile din țară, dar şi cea mai importantă resursă de ştiri despre România, în exterior, ajutând astfel la crearea unei imagini naționale pozitive. În ultimii 90 de ani, agenția a avut o transmisie live neîntreruptă de știri și informație. Între serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare