Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 23 Aprilie 2014
Ana-Maria Bogdan devine primul General Manager al R/GA România

Ana-Maria Bogdan devine primul General Manager al R/GA România

Începând cu luna aprilie 2014, R/GA a numit-o pe Ana-Maria Bogdan, fost Managing Director la Grapefruit, în poziția de General Manager pentru filiala din România. Ana-Maria Bogdan este unul dintre primii profesioniști români din zona de digital, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, timp în care a coordonat și implementat proiecte online în cele mai dinamice industrii – telecom, banking, media și e-commerce.

de Teodora Ieșeanu
R/GA, agenție full-service de digital, este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG) și, la nivel global, este una dintre cele mai premiate agenții de digital. Doar în 2013, agenția a obținut peste 100 de premii la cele mai importante festivaluri de profil din lume, printre care Cannes Lions, Clio Awards, Art Director’s Club, New York Festivals, D&AD sau Cresta International Awards.

Principalele proiecte ale agenției vizează domeniul filmului, al televiziunii și al publicității digitale. Pe plan mondial, R/GA reprezintă unul dintre inovatorii domeniului de digital, agenția fiind de multe ori, prima care identifică și implementează cele mai noi tehnologii în programele și campaniile dezvoltate pentru clientii sai.

Responsabilitățile Anei-Maria Bogdan în conducerea biroului din România includ dezvoltarea, consolidarea și creșterea echipei locale. Ana-Maria Bogdan reprezintă filiala locală și ca membru în board-ul R/GA la nivel global.

"Sunt foarte încântată să mă alătur R/GA București ca primul General Manager pentru biroul din România. Mă bucur că am oportunitatea de a lucra alături de unii dintre cei mai talentați și creativi reprezentanți ai industriei de digital. Având în vedere parcursul meu profesional de până acum, colaborarea cu R/GA este un pas firesc și abia aștept să fiu parte dintr-o echipă globală care creează soluții ce inspiră brandurile, aduc valoare adăugată consumatorilor și generează rezultate de business”, a declarat Ana-Maria Bogdan, General Manager R/GA România.

"Ne bucurăm foarte mult că ne-am extins echipa de conducere, la nivel global. Prin angajarea Anei-Maria Bogdan, unul dintre cei mai respectați profesioniști în industria de digital din România, vom continua să dezvoltăm și să oferim cele mai inovatoare și mai performante soluții pentru clienții noștri din toată lumea”, a declarat Bob Greenberg, fondator și CEO R/GA.

Extra Info

R/GA este o agenție full-service de digital, care transformă modul în care oamenii interacționează cu brandurile preferate, prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră. Fondată în 1977, R/GA este o agenție multi-premiată la nivel global, pentru activitatea sa în domeniul filmului, al televiziunii și al digitalului, atât pentru proiectele dezvoltate online, cât și offline, pentru mobile, tehnologie, creativitate sau retail.

Agenția are peste 1.200 de angajați la nivel mondial și birouri în Statele Unite ale Americii, Europa, America de Sud sau Asia. R/GA este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG), una dintre cele mai mari organizații de marketing și advertising din lume.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare