Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 9 Ianuarie 2015
Aura Zaharia a fost numită CFO al grupului PRO TV

Aura Zaharia a fost numită CFO al grupului PRO TV

Aura Zaharia se alătură echipei PRO TV în funcția de CFO, începând cu 6 ianuarie 2015. Cei 18 ani de experiență ai Aurei în domeniul finanțelor și al auditului vor aduce un aport valoros organizației.

În ultimii 10 ani, Aura Zaharia a deținut funcția de CFO în organizații mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Țiriac Auto și DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group și Audit Manager la KPMG România timp de 6 ani.

Aura va ocupa poziția deținută în ultimii ani de Matei Drîmboceanu.

“Suntem încântați să îi urăm bun venit Aurei în funcția de CFO al grupului nostru și membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea și raportarea financiară, alături de guvernanța corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulțumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Aura a absolvit University of Kent, unde a obținut licența în Economie, are calificarea profesională FCCA (Chartered Certified Accountant) și este membru CECCAR și CAFR.
Aura a declarat: ”Sunt bucuroasă să mă alătur echipei PRO TV, liderul televiziunilor din România, și aștept cu nerăbdare să îmi aduc contribuția la succesul viitor al acestei organizații.”

Extra Info

Lansat în luna decembrie a anului 1995, PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România. Având ca public ţintă adulţii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din zone urbane, PRO TV are o grilă de programe variată, care include filme şi seriale internaţionale de top, precum şi o diversitate de producţii locale – ştiri, show-uri de divertisment şi programe de ficţiune. Principalele programe ale postului – Ştirile PRO TV, România,te iubesc, Românii au talent, Vocea României, Masterchef, Las fierbinţi, Visuri la Cheie – conduc detaşat în preferinţele românilor, fapt confirmat de audienţele generale din 2014.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare