Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 12 Mai 2016
Banca Transilvania susţine cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Bienala Internațională de Artă Contemporană din București

Banca Transilvania susţine cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Bienala Internațională de Artă Contemporană din București

Banca Transilvania anunță colaborarea cu Bienala Internațională de Artă Contemporană, care va începe în București, la sfârșitul lunii mai. Tema ediției din acest an este “What are they building down there?”, toate lucrările urmând să fie expuse prin intermediul panourilor stradale (billboard/backlit).

Aflată la cea de-a șaptea ediție, Bienala Internațională de Artă Contemporană este cel mai important eveniment de artă contemporană din Europa de Est și se va desfășura în perioada 26 mai – 30 iunie 2016, fiind curatoriată de belgianul Niels van Tomme, un cercetător, curator şi critic care lucrează la intersecţia dintre cultură, politică şi estetica contemporană.

Aflat la intersecția dintre public și privat, suportul de expunere al lucrărilor va dezvolta și un discurs despre modul în care poate fi exploatat spațiul public în cadrul orașului, arta contemporană devenind parte integrantă din oraș. Amplasate în 21 de zone diferite, lucrările vor fi accesibile unui public mult mai divers, indiferent dacă aceștia locuiesc în centrul orașului sau în cartierele mai îndepărtate.

"Bucharest Biennale este o structură capabilă să transforme Orașul în sine, într-un continuu atelier, un câmp de acțiune al oamenilor întreprinzători. Bucharest Biennale propune 'experience economy' (economia experienței) în abordarea și descoperirea Bucureștiului.”, au spus Răzvan Ion & Eugen Rădescu - Co-Fondatori Bucharest Biennale.

Cu modelul său rafinat şi perfecţionat de-a lungul celor şase ediţii anterioare, Bucharest Biennale este considerată în momentul de faţă una dintre bienalele cu rol vital în Europa, câştigând o poziţie respectată pe scena de artă internaţională, reușind să construiască o legătură puternică între Bucureşti - spaţiu geocultural unde politica se reflectă în toate aspectele vieţii - şi restul lumii. Mai multe detalii despre BB7 pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.bucharestbiennale.org./

Extra info

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 6.000 de angajaţi,  550 de sedii şi 1,96 de milioane de clienţi activi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare