Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 13 Noiembrie 2017
Băneasa Shopping City și Geometry Global Bucharest devin parteneri

Băneasa Shopping City și Geometry Global Bucharest devin parteneri

Băneasa Shopping City, lider pe piața de fashion și entertainment din România, a ales Geometry Global în rolul de partener de comunicare pentru următorii 2 ani. Agenția a fost selectată în urma unui proces de pitch, în care a venit cu cea mai potrivită abordare strategică și creativă pentru a susține valorile brandului Băneasa Shopping City în piață. În licitație au mai fost implicate încă alte 3 agenții.

Prima campanie pe care cei doi parteneri o lansează va fi dedicată sărbătorilor de iarnă și va aduce, cu originalitate și umor, în prim plan tema cadourilor de Crăciun. Astfel, în perioada 15 noiembrie – 31 Decembrie 2017, Băneasa Shopping City va veni în întâmpinarea clienților cu o soluție inovatoare pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea anuală de cumpărături. Mai multe detalii vor fi dezvăluite odată cu lansarea.

"Parteneriatul cu Băneasa Shopping City reprezintă ultimul succes pe zona de New Business și cel de-al 3-lea client local care intră în portofoliul Geometry Global în acest an. Colaborarea noastră va debuta în forță cu o campanie pe care clientul a ales să o implementeze foarte aproape de varianta creativă și strategică propusă în pitch.

Challenge-ul nostru va fi să menținem Băneasa Shopping City ca destinația de shopping favorită a celui mai sofisticat public țintă, în piața centrelor comerciale. Împreună cu echipa de marketing, vom dezvolta o strategie puternică de atragere și retenție a clienților. Acest lucru nu îl vom face empiric, ci urmărind metrici specifici și aplicând metodologiile noastre de shopper, care vor ghida soluțiile de comunicare”, spune Simona Costea, Client Service Director, Geometry Global.

Serviciile integrate pe care Geometry Global le va oferi, timp de 2 ani, sunt: strategie, creație, consultanță digital și PR, account management.

“Am ales Geometry Global deoarece pe parcursul întregului proces de selecție a dat dovada de o înțelegere profundă atât a nevoilor și comportamentelor clienților noștri demanding, cât și a strategiei noastre de marketing. Suntem încrezători ca în această formulă în următorii 2 ani vom avea parte de un rezervor continuu de concepte îndrăznețe și inovatoare ce vor oferi clienților noștri experiențe memorabile, menite să consolideze reputația Băneasa Shopping City în rândul consumatorilor ”, spune Alexandru Bogdan, Director Marketing, Băneasa Shopping City.

Echipa Agentiei: Simona Costea – Client Service Director, Manuela Fulga –  Senior Account Manager, Cristina Ungureanu – Head of Strategy, Andreea Apostoliu – Strategic Planner, Mihai Fetcu – Creative Director, Bogdan Teodorescu – Head Of Digital, Mihai Titirig – Senior Copywriter, Bogdan Dinu – Digital Art Director, Ioana Ichim – Copywriter, Marin Preda – Content Director, Alex Peter – Senior Digital Art, Sandra Cristu – Copywriter, Andreea Ionita – Copywriter, Monica Gheorghe – Traffic Manager

Echipa Băneasa Shopping City: Alexandru Bogdan – Marketing Director, Andrei Serbu – Campaign Coordinator, Andra Gari - Experiential Campaign Coordinator, Daniela Matei – PR Manager

Extra info

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. 

Geometry Global este cea mai mare agenție de activare de brand și shopper marketing din lume. Ajutăm brandurile să progreseze într-o lume omnichannel, modelăm comportamentul consumatorilor explorând momentele pivotale care apar de-a lungul procesului decizional. Cu echipe în 56 de piețe, expertiza Geometry Global acoperă servicii de retail clasic, eCommerce, experiental marketing, branding, design și consultanță. Geometry Global este parte a grupului WPP. www.geometry.com 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare