Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Octombrie 2007
Cap semnează campania ING Card Cont’ROL

Cap semnează campania ING Card Cont’ROL

Folosind ca mijloace de derulare TV-ul, OOH-ul, presa şi internetul noua campanie ING Card Cont’ROL nu dezvăluie adevărul din spatele cardului cu dobândă de 5,9%.

de Andreea Pavel

Campania ING Card Cont’ROL realizată cu ajutorul agenţiei de publicitate Cap a început la jumătatea lunii septembrie şi se va derula până la sfărşitul lunii noiembrie pe outdoor, presă, internet şi TV.

Potrivit reprezentanţilor, Joyriderfilms, Broadstroke UK şi MME au ajutat la crearea videoclipului publicitar realizat prin tehnica stop-motion.


Personajele şi decorurile au fost create şi filmate timp de o lună şi jumătate într-un studio din Cardiff de către regizorul Mike Mort. Aşadar, spotul se înscrie în campania pentru ING începută de Cap în luna februarie 2007. Aceasta invită publicul să verifice adevărul afirmaţiilor "fantastice" care se fac despre ING. În cazul de faţă, "curiozitatea este zgândarită de zvonul cum că pe ING Card Cont’ROL, cardul cu fantastica dobandă de 5,9%, banii nu dorm niciodată. Se zice că o echipă de iepuri specialişti, albine contabile, porcul pusculţă şi chinezi economişti trebăluiesc zi şi noapte să te îmbogăţească. Poate de aceea ING Card Cont’ROL este singurul card de pe piaţă care oferă o asemenea dobândă uriaşă (fie vorba între noi o dobandă de depozit la termen) la banii dintr-un cont curent.", povestesc reprezentanţii.

Echipa Cap care a lucrat la această campanie este formată din Raluca Feher, Alexandru Lazăr, Ileana Botez, Cristina Purcarea şi Costin Popescu. Echipa ING este formată din Cristina Micu (Director de marketing) şi Mădălina Cazamir (Marketing Officer).

Extra Info:
ING Card Cont’ROL permite accesul în orice moment la suma din cont şi având avantajele conferite şi de un depozit la termen, adică de o dobandă de 5,9% pe an care este percepută din prima zi şi de la primul leu. Cu acest card se permite accesul în ING Self'Bank în orice zi a saptamânii între orele 7.00 si 23.00, inclusiv sâmbata, duminica şi de sărbători.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare