Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 5 Iulie 2017
Cea mai mare campanie de crowdfunding a unui start-up românesc: Peste 18.000 de euro au fost strânși de biblioteca de materiale MATER

Cea mai mare campanie de crowdfunding a unui start-up românesc: Peste 18.000 de euro au fost strânși de biblioteca de materiale MATER

211 susținători au donat 18.722 euro pentru realizarea primei biblioteci de materiale din România și Europa de Sud-Est. În schimbul donațiilor aceștia au primit diferite recompense - precum vederi semnate de echipa MATER, invitiații la petrecerea de lansare sau abonamente la biblioteca de materiale cu preț redus.

Nouă susținători au ales pachetul de cofondator de 1000 euro prin care vor avea acces la toate datele privind planul business MATER și vor putea contribui cu propria expertiză la dezvoltarea proiectului. În plus se bucură de abonament pe viață iar numele și poza lor vor fi afișate în lobby-ul bibliotecii.

“Suntem foarte mândri că suntem start-up-ul cu cea mai mare campanie de crowdfunding pe o platformă românească. Proiectul are astfel parte de cea mai importantă validare – din partea profesioniștilor în industrii creative, care vor fi și utilizatorii MATER.  Succesul acestei campanii ne face să fim și mai entuziaști și motivați să deschidem MATER – așa că vă așteptăm în octombrie la deschidere!”, declară Sabina Baciu – project manager MATER.

MATER

”Echipa MATER lucrează din decembrie 2016 la amenajarea spațiului de 1000m2. Fosta hală industrială transformată va cuprinde biblioteca, o sală de evenimente și un spațiu de co-working dedicat comunităților creative, în mod special arhitecți și designeri. Biblioteca va deveni un landmark în București și în regiune atât pentru profesioniști, cât și pentru mediul academic”Tamina Lolev – arhitect, co-fondator MATER

Suma strânsă în campanie va fi folosită pentru realizarea celor 30 de module de expunere a materialelor din bibliotecă. La MATER vor fi expuse mii de mostre de materiale cu aplicații diverse: arhitectură, amenajare interioară, design de produs sau vestimentar, producție publicitară sau construcții.

Extra info

MATER este prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. Va fi deschisă în octombrie 2017 și va expune 3.000 de materiale într-o primă etapă. MATER este un proiect dezvoltat de asociația NOD Makerspace ce a fost inițiat prin programul Mobilizăm Excelența creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare