Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 15 Februarie 2011
Cocoon Bucharest a realizat proiectul de re-design al gamei Casa Bună de la Danone

Cocoon Bucharest a realizat proiectul de re-design al gamei Casa Bună de la Danone

Redesign-ul Casa Bună a fost un proces ce s-a derulat în a doua jumătate a anului 2010 în mai multe etape, la finele anului fiind realizate ultimele retuşări şi introducerea pe piaţă a portofoliului reînnoit în întregime.

de Floriana Scânteie

Noul design de ambalaj a fost reconstruit de Cocoon, astfel încât noua identitate şi noile elemente vizuale să fie în acelaşi timp evidenţiate şi îmbinate cu vechile elemente ale identităţii de brand ce au fost păstrate. Unul dintre elementele menţinute în noul concept a fost portocaliul, culoarea dominantă a brandului, deja asociată de către consumatori cu produsele gamei Casa Bună.

În noul design de ambalaj realizat de Cocoon se poate identifica uşor un nou logo pentru care s-a folosit un logotip ce redă scrisul de mână sugerând apropierea şi familiaritatea brandului faţă de consumator. Designerii Cocoon au propus şi o reîmprospătare a imaginii văcuţei - mascota Casa Bună – un icon mult mai expresiv şi sugestiv în noua identiate vizuală.

Echipa Cocoon ce s-a ocupat de proiectul de re-design al gamei Casa Bună a fost formată din: Helena Cerna - Senior Designer, Lucie Hamplova – Designer, Dana Pandelescu – Project Manager, Simona Străuţ – Managing Director. Din partea companiei Danone, proiectul a fost coordonat de Sophia Petrova – Brand Marketing Manager.

Extra info

Cocoon Bucharest este parte a Cocoon Group – grup de agenţii din Europa Centrala şi de Est ce oferă servicii de branding, packaging & corporate design, print management, mock ups production, structural design. Cocoon Group include în portofoliul său clienţi precum: Danone, Starbev, Coca-Cola, Farmec, Philip Morris, Unilever, P&G, Delhaize, Nestle, Hochland şi mulţi alţii.

Casa Bună este un brand lansat în anul 2006 şi face parte din portofoliul Danone România. Sub brandul Casa Bună se produce în prezent: Iaurt simplu, Iaurt cu fructe, Smântână, Lapte proaspăt, Lapte bătut, Budincă ciocolată şi Caşcaval. Casa Bună oferă românilor produse de calitate bună la un preţ avantajos.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare