Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 1 Februarie 2012
Cocor Media Channel a înregistrat o cifră de afaceri de 1,4 milioane euro în 2011

Cocor Media Channel a înregistrat o cifră de afaceri de 1,4 milioane euro în 2011

Cocor Media Channel, cea mai mare faţadă media din Europa continentală, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,4 milioane euro în urma vânzării de spaţiu publicitar outdoor.

de Teodora Ieşeanu

Inca de la lansarea din decembrie 2008, mediafatada Cocor a atras atat atentia trecatorilor - prin varietatea continutului, anunturi ale Primariei Bucuresti, programe de teatru, proiecte caritabile sau informatii despre marcile prezente in Cocor, cat si a advertiser-ilor - prin marimea impresionanta a ecranelor, asezate in mod strategic pentru a asigura un impact deosebit asupra oricarei persoane care trece prin zona.

Astfel, pe langa spoturile clasice difuzate si contentul necomercial, mediafatada ofera si transmisii live, proiecte digitale integrate mobil-online-outdoor.

De exemplu, anul trecut, in spatiul liber de otdoor, Cocor Media Channel a transmis in direct meciul de box dintre sportivul momentului in Romania, Lucian Bute, si Jean Paul Mendy, precum si finala turneelor BCR Open si BRD Nastase Tiriac Trophy. De asemenea, Cocor Media Channel a difuzat si decernarile de stele de pe “Aleea Celebritatilor” din Piata Timpului, proiect initiat in ianuarie 2011 de catre Cocor, Teatrul Metropolis si Primaria Municipiului Bucuresti.

In luna septembrie, cei care au trecut pe langa centrul comercial Cocor, au putut vedea "Poezie pe ecrane”, eveniment din cadrul proiectului "1000 Poets for Change” sustinut de Cocor Media Channel, impreuna cu initiatorii proiectului.

COCOR SA a realizat studii proprii care arata ca timpul de stationare prin fata ecranelor este intre 45 secunde si 4 minute, in functie de trafic. In acelasi timp, expunerea participantilor din trafic la mesajele afisate pe fatada media este intre 2 – 7 ori/ saptamana, impactul fiind datorat in principal suprafetei mari si a tipului de suport inovator.

COCOR Media Channel este singurul suport outdoor din tara dotat cu traffic counter. In urma datelor oferite de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei, fatada media a magazinului COCOR a inregistrat in 2011 un trafic mediu de aproape 3 milioane masini/luna pe 6 din cele 8 benzi de circulatie ale bulevardului I.C.Bratianu.

Extra Info

Lansat in decembrie 2008, in urma unei investitii de peste 4 milioane euro, Cocor Media Channel ofera o suprafata de difuzare de 565 mp, prin 13 ecrane tip HD, pentru spoturi publicitare, dar si pentru continut non-comercial. Cocor Media Channel este singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Creare Site
15 Martie 2012, 15:45
Desi nu stiu nimic despre Cocor Media Channel, cifra avansata de voi mai sus nu face altceva decat sa confirme faptul ca avem un public avid dupa reclama:D
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare