Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 31 Iulie 2014
Consiliul Concurenţei lansează concursul pentru jurnalişti „Concurenţa - cheia dezvoltării economice şi bunăstării consumatorului”

Consiliul Concurenţei lansează concursul pentru jurnalişti „Concurenţa - cheia dezvoltării economice şi bunăstării consumatorului”

Consiliul Concurenţei lansează cea de a 2-a ediţie a concursului pentru jurnalişti “Concurenţa - cheia dezvoltării economice şi bunăstării consumatorului”, având ca scop informarea publicului cu privire la beneficiile unei concurenţe reale între companii.

Pentru înscrierea în concurs, candidaţii – jurnalişti din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajaţi ai unei organizaţii de presă sau jurnalişti independenţi - trebuie să trimită un material, realizat în anul 2014, care abordează probleme legate de politica concurenţei.

Selecţia va fi făcută de un juriu specializat, format atât din persoane cu experienţă în mass-media, care vor evalua tehnica jurnalistică, cât şi din experţi în economie/ concurenţa, care vor verifica corectitudinea şi calitatea informaţiilor de specialitate prezente în materiale.

Materialele pot fi articole, investigaţii, reportaje, filme documentare sau orice altă formă de produs editorial. Pot participa la concurs şi materiale realizate de către o echipă, cu condiţia ca toate persoanele care au avut o contribuţie majoră (jurnalişti şi editori) să fie mentionate în dosarul de înscriere şi ca echipa să nu fie formată din mai mult de cinci persoane. Fiecare concurent (echipă) poate participa cu un singur material. Participanţii trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani.

Ceremonia de acordare a premiilor va avea loc în Octombrie 2014.

Termenul limită pentru primirea materialelor este 10 Septembrie 2014. Dosarele pot fi expediate prin poşta la adresa: Piaţa Presei Libere, nr. 1, corp D1, Sector 1, 013701, Bucureşti, OP 33 sau la adresa de email presa@consiliulconcurentei.ro.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare