Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 14 Februarie 2017
Continuă înscrierile la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication

Continuă înscrierile la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication

Până pe 3 martie, juniorii din marketing şi publicitate sunt aşteptaţi să se înscrie la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, locul unde teoria şi practica comunică cel mai bine. Cursurile vor începe pe 10 martie şi se vor încheia pe 1 iulie.

Fundamentals of Marketing & Communication se află la a cincisprezecea ediţie şi are aproape 250 de absolvenţi până în prezent. Modulul se adresează persoanelor angajate în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, care au maxim 3 ani de experienţă şi care vor să înveţe mai multe despre aplicarea noţiunilor de bază ale domeniului în care activează.

Pe parcursul celor 18 de zile de curs, vor fi studiate concepte şi analizate studii de caz din  marketing, comunicare, cercetare de piață, administrarea bugetelor şi finanţe.

„Experienţa din cadrul Şcolii IAA a fost una deosebit de frumoasă. Activităţile de învăţare au fost interactive, bazate pe realitatea din ziua de astăzi, iar profesorii au fost foarte deschişi spre o comunicare cât mai frumoasă şi eficientă cu elevii. Toate cursurile au avut un learning uman şi am apreciat în mod special cursul Alinei, cu Think on your feet şi cursul Afroditei care a avut acea componentă de „vizită de piaţă” şi observarea consumatorului. Pe lângă toate aceastea, Şcoala IAA este un loc în care te poţi dezvolta profesional alături de oameni faini, deschişi spre a învăţa, doritori să facă lucruri frumoase în cariera lor.”, spune Ioana Petrovici, şefa de promoţie a seriei paisprezece a  Modulului Fundamentals.

Pentru înscriere, participanţii trebuie să trimită CV-ul actualizat şi fişa de înscriere completată până la data de 3 martie 2017. Fişa de înscriere este disponibilă la cerere sau se poate descărca de pe site-ul Şcolii IAA – www.scoalaiaa.ro.

Taxa de şcolarizare se poate achita şi în 4 tranşe lunare, egale, pe parcursul cursurilor. Pentru două sau mai multe persoane înscrise de la aceeaşi companie, se acordă discount-uri suplimentare.

Pentru alte detalii referitoare la înscriere, o poți contacta pe Laura Tampa, Director Executiv, Școala IAA, laura.tampa@iaa.ro, sau pe Ruxandra Radu, Chapter Coordinator IAA România – ruxandra.radu@iaa.ro.

Extra info

Şcoala IAA este cel mai complex program de pregătire profesională, destinat tuturor celor ce lucrează în industria de marketing şi comunicare. Este prima structură de formaţie academică din România patronată de o organizaţie profesională, premiată la Congresul Mondial IAA cu distincţia de „Best Practice”, recunoscută şi acreditată de către IAA Educational Programs.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare