Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 17 Martie 2016
De Sărbători, Timișoreana a adus românii din afara țării mai aproape de tradițiile de acasă

De Sărbători, Timișoreana a adus românii din afara țării mai aproape de tradițiile de acasă

Campania „Sărbători Acasă”, desfășurată de Timișoreana în luna decembrie 2015, a fost una dintre cele mai mari campanii din iarna anului trecut și s-a adresat românilor ce trăiesc în străinătate, dar și celor care locuiesc în țară, însă au pe cineva drag plecat departe. Mesajul principal al campaniei s-a bazat pe faptul că, indiferent de distanța dintre membrii familiei, sărbătorile sunt acel moment dintr-un an în care ar trebui să fie aproape unii de alții.

Românii au putut să le trimită un gând bun celor dragi sub forma unei vederi autentic românești, prin poștă, e-mail ori Facebook de pe site-ul oficial de campanie: Sărbători Acasă.

Site-ul campaniei s-a transformat în cea mai mare hartă interactivă a gândurilor bune, unde toate mesajele înregistrate erau reprezentate prin lumini care se aprindeau și desenau distanțele dintre cei de acasă și cei plecați prin lume. Mesajele Timișoreana au ajuns la 3.500.000 dintre românii  care au cont de Facebook, peste 17.000 de români au scris cu dor vederi, iar peste 900 de participanți s-au înscris în concursul prin care puteau aduce pe cineva acasă de Sărbători, din orice țară ar veni. Un român norocos și-a îndeplinit visul: Vasile Petre a reușit să își aducă acasă nepotul care locuiește în Madrid.

Rezultatele foarte bune ale campaniei confirmă că încercarea Timișoreana de a aduce românii aproape de Sărbători a rezonat emoțional cu fanii brandului, atât cu cei din România, dar mai ales cu cei peste 20.000 de fani ai paginii de Facebook Bere Timișoreana care trăiesc dincolo de granițele țării.

Timișoreana este berea cea mai îndrăgită de români. Atașamentul față de berea românescă cu cea mai îndelungată traditie se păstrează chiar și în rândul celor aflați în tări precum Italia, Spania, Marea Britanie, Republica Moldova sau Canada. Site-ul campaniei „Sărbători Acasă” a devenit o platformă unde am reușit să adunăm cele mai emoționante mărturii ale românilor  ce duc cel mai tare dorul de casă. Am reușit să ne conectăm emoțional cu foarte mulți români, iar pentru noi acest lucru reprezintă un imens motiv de bucurie", declară Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timișoreana.

Campania „Sărbători Acasă” a reușit, atât la nivel la nivel simbolic cât și fizic, să aducă aproape românii din țară cu cei care locuiesc în străinătate.

Extra info

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell, St Stefanus și Miller Genuine Draft.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia).

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare