Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 9 August 2017
Discovery Communications si TVR au incheiat un acord de sublicentiere a Jocurilor Olimpice

Discovery Communications si TVR au incheiat un acord de sublicentiere a Jocurilor Olimpice

Discovery Communications anunță un parteneriat pe termen lung cu TVR, televiziunea publică din România, prin care Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020 devin accesibile în România pentru un public mai numeros, pe mai multe ecrane.

În baza acestui acord, TVR va sublicenția în exclusivitate de la Discovery Communications drepturile TV free-to-air, pentru canalele sale lineare și non-lineare, ale Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 și ale Jocurilor Olimpice de Vară 2020, continuând tradiția TVR de a oferi la nivel naţional experienţa Jocurilor Olimpice. De asemenea,  tot în regim exclusiv, pachetul va cuprinde și drepturi digitale pentru o selecție de programe din conținutul difuzat de TVR pe canalele sale liniare în regim „catch-up”. Drepturi radio, drepturi pentru conținut de știri și pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele și pe platformele digitale TVR sunt acordate în mod ne-exclusiv.  

Eurosport își păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind fanilor în direct și la cererere sport de cea mai bună calitate, astfel încât ei să nu rateze niciun moment al competiției olimpice, indiferent dacă urmăresc canalele TV, streaming-ul pe telefonul mobil, pe tabletă sau online pe Eurosport Player. Transmisiunile vor cuprinde peste 100 de evenimente în direct sau la cerere, asigurând acces pentru orice dispozitiv, în orice moment.

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „E fantastic că acest acord va aduce fanilor de sport din toată România atât de multe variante accesibile pentru a urmări cele mai importante momente ale competiției olimpice. Tradiția îndelungată a transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, împreună cu modul inovator în care Discovery spune povești și acoperirea mediatică a sporturile olimpice asigurată de-a lungul întregului an de transmisiunile Eurosport, ne permit să oferim publicului cele mai bune momente și întreaga desfășurare a competiției olimpice, prin intermediul tuturor ecranelor de vizionare disponibile. Ne mândrim să putem împărtăși tuturor poveștile inspiraționale ale sportivilor români și călătoria lor către împlinirea propriului vis.”

Irina Radu, preşedinte-director general al TVR, a comentat: “Difuzarea Jocurilor Olimpice reprezintă o tradiţie la TVR şi ne bucurăm că o putem continua. Promovarea spiritului olimpic şi susţinerea atleţilor români sunt parte din misiunea noastră. Publicul român este pasionat de sport, astfel că ne dorim să oferim cele mai bune competiţii sportive internaţionale. TVR a trecut prin momente dificile, însă, aşa cum fac şi atleţii, “ne antrenăm” mereu pentru a răspunde preferințelor publicului nostru, iar parteneriatul cu Discovery este o oportunitate uriașă în acest sens.”

Discovery Communications deține drepturile multimedia exclusive în 50 de țări și teritorii din Europa pentru edițiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024, așa cum a anunțat împreună cu Comitetul Internațional Olimpic în iunie 2015. Până în acest moment au fost încheiate 21 de acorduri de sublicențiere, prin parteneriatele formate cu televiziunile publice din Armenia (APT), Austria (ÖRF), Bielorusia (Belarus National State Broadcasting), Croația (HRT), Republica Cehă (Ceska Televize), Estonia (Eesti Meedia), Finlanda (YLE), Georgia (Georgian Public Broadcasting), Kosovo (RTK), Islanda (RÚV), Irlanda (RTE), Letonia (Latvijas Televīzija), Lituania (Lietuvos Olimpinis Fondas), Olanda (NOS), Polonia (Telewizja Polska), Slovenia (RTV Slovenija), Slovacia (RTVS) Ungaria (MTVA). Elveția (SRG SSR) şi Marea Britanie (BBC)

Extra info

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) satisface curiozitatea și își ține fanii aproape printr-un portofoliu de branduri premium care oferă conținut de non-ficțiune, sportiv și pentru copii. Pentru mai multe informații, vizitați www.discoverycommunications.com

Eurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea fanilor pentru sport și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com și urmăriți-ne pe Facebook, Instagram și Twitter.

Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes naţional şi emite pe şase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD - care emite în sistem High Definition. 

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare