Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 8 Ianuarie 2018
Eroi si Necunoscuti - spotul BRD de Anul Nou spune povestea lui Samoila Marza, autorul singurelor imagini de la Marea Unire

Eroi si Necunoscuti - spotul BRD de Anul Nou spune povestea lui Samoila Marza, autorul singurelor imagini de la Marea Unire

Spotul a fost lansat pe 1 ianuarie si identitatea eroului dezvaluita, sub semnatura "Istoria e scrisa de cei ce nu renunta".

Acum 100 de ani, un tanar fotograf de razboi a pornit pe un drum aproape imposibil, parcurgand peste 1.000 de kilometri prin tensiunea frontului de Est, la sfarsitul Primului Razboi Mondial.

Numele lui este Samoila Marza si este autorul singurelor imagini pe care le avem de la Marea Unire. "Eroi si Necunoscuti" este cel de-al patrulea spot lansat de BRD in noaptea dintre ani, o traditie prin care banca invita spectatorii sa isi seteze obiectivele pentru anul ce urmeaza.

Va invitam sa vizionati spotul special BRD de Anul Nou, #EroiSiNecunoscuti, accesand link-ul: <https://www.youtube.com/watch?v=OFWa1IUYpoM>.

De asemenea, puteti afla mai multe informatii despre Samoila Marza si sa vizionati fotografiile realizate de el si puse la dispozitie de catre Arhiva Muzeului National al Unirii Alba Iulia pe: <http://www.peste100deani.ro>.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare