Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 10 Decembrie 2012
Euromedia realizează un proiect special outdoor pentru Magic FM

Euromedia realizează un proiect special outdoor pentru Magic FM

Euromedia, liderul pieței de publicitate outdoor din România, a realizat pentru Magic FM câteva proiecte speciale outdoor, pe care reprezentanţii companiei le consideră un driver de schimbare pentru modul în care se desfăşoară astăzi procesul de vânzare al acestui tip de media. Astfel, începând cu 1 decembrie, în câteva staţii de autobuz din centrul Bucureştiului, călătorii au ocazia să asculte Magic FM – Radioul lui Moş Crăciun prin apăsarea unui buton amplasat în city light.

de Teodora Ieșeanu
Staţiile de autobuz, alese în zone cu trafic intens, cum sunt Piaţa Unirii, Universitate şi Piaţa Romană, sunt dotate cu un sistem radio de sonorizare care emite pe frecvenţa Magic FM zilnic, 24 de ore din 24. Călătorii au ocazia să asculte mesajul lui Moş Crăciun apăsând butonul amplasat în city light, iar în funcţie de dispoziţia Moşului şi bună purtare a călătorului, mesajul poate fi amuzant, emoţionant sau chiar dojenitor.

Proiectul special outdoor “Staţia muzicală interactivă” a câştigat premiul 1 la concursul intern de creaţie, organizat de Euromedia în luna octombrie a acestui an, în cadrul căruia trei echipe s-au întrecut în a construi campanii ingenioase, de impact, adaptate anumitor branduri.

Horaţiu Gîrbea, Director de vânzări Euromedia: “Proiectul Magic FM – Staţie muzicală interactivă” este reprezentativ pentru modul în care Euromedia vine în întâmpinarea clienţilor, cu cele mai bune soluţii de comunicare în funcţie de brief. Intreaga echipă a pus mult suflet în această idee şi ne bucurăm că, iată, acum, pe final de an, o vedem în stradă. Mulţumim clientului nostru, Magic FM, pentru deschiderea cu care a primit această propunere.”

Extra Info

Companiile EUROMEDIA şi BETA CONS sunt membre ale grupului austriac EPAMEDIA. Cu peste opt decenii de experienţă pe piaţa de publicitate outdoor, deschizătoare de drumuri în dezvoltarea publicităţii în spaţiul public din Europa Centrală şi de Est, compania EPAMEDIA este lider de piaţă în majoritatea ţărilor în care este prezentă: Austria, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia, România şi Slovacia.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare