Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 19 Decembrie 2013
Glenfiddich lansează Book of Success, cea mai mare platformă a oamenilor de succes din România

Glenfiddich lansează Book of Success, cea mai mare platformă a oamenilor de succes din România

Book of Success îşi propune să reunească şi să premieze oamenii de succes din România din diferite industrii: de la artă, film, cultură, până la IT, marketing, advertising, arhitectură, ştiinţă, avocatură și medicină, informează comunicatul de presă emis de People PR. Proiectul debutează cu o ediţie pilot ce are în prim plan 10 oameni cu realizări remarcabile în domeniile în care activează şi va deveni cea mai mare platformă online a românilor de succes. Ediţia pilot în print va fi găzduită de revista The Institute.

de Teodora Ieșeanu
Book of Success vorbeşte despre oameni care au contribut la dezvoltarea domeniilor în care activează şi pot deveni sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare, subliniind totodată ADN-ul Glenfiddich, cel mai premiat Single Malt din lume, bazat pe spirit de pionierat, ambiţie, leadership, inspiraţie şi încredere.

“În România sunt foarte mulţi oameni valoroşi cu poveşti cu adevărat inspiraţionale care ne-au demonstrat de-a lungul timpului că reuşita este posibilă îndiferent de domeniul în care activezi. Prin Book of Success vrem să-I aplaudăm pe aceşti oameni şi să atragem atenţia asupra lor, a poveştilor lor şi a valorilor asociate acestora”, declară Bogdan Anghel, Marketing Manager la Alexandrion Grup România.

Ediţia pilot a proiectului cuprinde o serie de interviuri cu 10 oameni de succes, împreună cu poveştile lor: designerul Andreea Bădală, arhitectul Attila Kim, antreprenorii Camelia Şucu şi Emmanuel Damanakis, Madeleine Florescu, deţinătoarea primei parfumerii de lux din România, regizorul şi scriitoarea Chris Simion, Mihai Pohonţu, vicepreşedintele diviziei de jocuri a The Walt Disney Company, Sebastian Burduja, consultant în cadrul Băncii Mondiale, Ştefan Iordache, COO Leo Burnett şi actorul Andi Vasluianu.

Aceştia au fost invitaţi să vorbească despre oamenii care i-au inspirat şi susţinut la început de carieră, să nominalizeze tineri în al căror potenţial pentru reuşită cred cu tărie, dar şi colegi de generaţie pe care îi apreciază pentru realizările lor.

Alături de oamenii de succes, Book of Success va reuni şi tinerii aflaţi la început de drum. În primăvara lui 2014, Glenfiddich va lansa ediţia Who to Watch, ca parte integrantă a platformei unde se vor regăsi oameni cu potenţial pentru reuşită, a căror evoluţie merită să fie urmărită de-a lungul timpului. O parte din ei vor fi nominalizaţi chiar de către primii 10 oameni de succes care deschid proiectul.

Extra Info


Glenfiddich este unul din brandurile produse de William Grant & Sons, Ltd. şi este cel mai premiat single malt din lume, câştigând cele mai multe medalii la International Wine & Spirits Competition (IWSC) şi International Spirits Challenge (ISC). William Grant & Sons, Ltd. este o distilerie independentă cu sediul în Marea Britanie, deţinută de o familie şi înfiinţată de William Grant în 1886. În prezent, compania de băuturi spirtoase de lux este condusă de a cincea generaţie a familiei sale şi distilează câteva dintre cele mai apreciate branduri de Scotch whisky din lume. În România, Glenfiddich este distribuit de Alexandrion Grup, cel mai mare producator de băuturi alcoolice din România. Compania deţine în portofoliu şi alte branduri premium: Alexandrion 7*, Brâncoveanu Vinars, Lichiorul Saber.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare