Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 9 Ianuarie 2014
GolinHarris, Mercedes-Benz și Organizaţia Salvați Copiii au implementat programul internaţional Mobile Kids

GolinHarris, Mercedes-Benz și Organizaţia Salvați Copiii au implementat programul internaţional Mobile Kids

Programul internaţional Mobile Kids cuprinde o serie de acțiuni educaţionale menite să îi învețe pe copiii între şase și zece ani regulile corecte de circulație în trafic, pentru a preveni şi reduce numărul accidentelor rutiere din rândul copiilor.

Proiectul, derulat în România în perioada 28 octombrie – 22 noiembrie 2013, a fost inițiat la nivel international de Daimler, iar GolinHarris s-a ocupat de implementarea și promovarea acestuia pe plan local.

Astfel, echipa GolinHarris, cu sprijinul voluntarilor Organizației Salvaţii Copiii, au pregătit o serie de sesiuni speciale de educaţie rutieră, pornind de la ideea de interactivitate cu micuții, pentru a le capta atenția şi a-i face să reţină informaţii importante într-un mod atractiv.

MOKI, simpatica mascotă a programului, i-a distrat pe copii și a asigurat un cadru relaxat și amuzant al lecțiilor. MOKI a mers în sălile de clasă ale unor școli selectate din București și a încurajat prin jocuri instructive şi materiale educative în jur de 3.000 de copii să adopte o conduită responsabilă atunci când participă la trafic.

Andi Moisescu, realizatorul emisiunii ApropoTv, dar și preşedinte al Organizaţiei Salvaţi Copiii România, a susținut cu mult entuziasm proiectul, participând la o lecţie deschisă ce a avut loc la Şcoala Centrală.

GolinHarris a dezvoltat și componenta online a acestui program - trei lecţii de circulaţie rutieră în format video pentru copii, părinţi şi cadre didactice au sintetizat cele mai importante reguli de circulaţie.
 
“Daimler a deschis la nivel internațional această tradiție, a inițierii copiilor în educația rutieră încă de acum 12 ani, iar noi continuăm această acțiune, alături de Organizaţia Salvaţi Copiii și GolinHarris. A fost un program implementat cu succes, iar asta cred că s-a văzut cel mai bine din reacția copiilor: s-au bucurat, s-au amuzat, au pus întrebări. Cu siguranţă, anul următor programul Mobile Kids se va desfăşura într-o formulă extinsă, astfel încât din ce în mai mulţi copii să înveţe cum să fie eroi în trafic“, spune Gabriel Crăciun, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

Mobile Kids este o iniţiativă globală Daimler, cu o abordare unică asupra educaţiei rutiere pentru copiii din întreaga lume. Factorul comun al campaniilor Mobile Kids este, de fiecare dată, formatul distractiv al lecţiilor de siguranţă rutieră, potrivit vârstei copiilor, pentru asigurarea unei instrucţii cu impact practic, vizibil apoi în conduita lor rutieră.

Extra Info

GolinHarris Bucureşti este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total 40 de birouri în America, EMEA si APAC.
sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare