Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 16 Martie 2017
Herbalife Nutrition susţine Fundaţia Special Olympics din România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2017

Herbalife Nutrition susţine Fundaţia Special Olympics din România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2017

Herbalife Nutrition, companie internaţională din domeniul nutriţiei susţine participarea sportivilor Special Olympics din România la Jocurile Mondiale de Iarnă 2017. În cadrul colaborării internaţionale, Herbalife asigură un program de fitness integrat, concentrat pe principii cum ar fi mai multă mişcare fizică şi îmbunătăţirea nutriţiei şi hidratării.

Cu ajutorul echipei internaţionale Herbalife Nutrition, alcătuită din cercetători şi doctori în domeniu, specializaţi în nutriţie şi performanţe sportive, Herbalife oferă experienţă în domeniul nutriţiei şi conţinut educativ, inclusiv clipuri video şi alte materiale pentru antrenori, atleţi, îngrijitori şi comunitatea lărgită a sportivilor Special Olympics. Mai mult, ca parte a misiunii sale de a susţine un stil de viaţă activ şi sănătos, Herbalife România şi-a unit eforturile cu Fundaţia Special Olympics România şi a organizat o serie de evenimente pentru membrii şi angajaţii acesteia, cu obiectivul de a genera fonduri suplimentare pentru sportivii Special Olympic care vor participa la Jocurile Mondiale.

"Herbalife este o companie care, ca şi noi, şi-a luat un angajament ferm pentru sănătate, diversitate şi susţinere comunitară. Acest parteneriat ne ajută să informăm mai bine publicul cu privire la misiunea noastră, care promovează acceptarea şi integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate. Am mai spus-o şi o repetăm: „Schimbarea presupune un efort în echipă”. Aş dori să mulţumesc companiei Herbalife, care a răspuns la nevoia sportivilor noştri de susţinere în domeniul nutriţiei, contribuind totodată la informarea publicului şi răspândirea experienţei acestor Jocuri, pentru a-i ajuta pe sportivi să-şi atingă potenţialul maxim," a declarat dl Cristian Ispas, Directorul Fundaţiei Special Olympics România.

"Suntem încântaţi de continuarea parteneriatului cu Fundaţia Special Olympics România, o organizaţie care este imaginea vie a impactului pozitiv pe care îl poate avea asupra sănătăţii un stil de viaţă activ. Prin această colaborare, putem informa mai bine publicul cu privire la importanţa nutriţiei şi adoptarea unui stil de viaţă activ şi sănătos – pentru persoanele cu şi fără dizabilităţi intelectuale, în egală măsură. Îi susţinem pe participanţi şi le dorim tuturor mult succes şi rezultate excelente în această ediţie a Jocurilor Mondiale!,” a comentat Romeo Căzănescu, Directorul Herbalife pentru România, Moldova şi Ungaria.

herbalife

În cadrul acestei colaborări, contribuind la mai buna informare a publicului cu privire la importanţa nutriţiei şi a unui stil de viaţă activ şi sănătos, mai multe produse proteice Herbalife Nutrition vor apărea în logo-ul Fundaţiei Special Olympics de pe diverse pieţe din întreaga lume.

Anul acesta, 15 atleţi cu dizabilităţi intelectuale reprezintă România la cea mai importantă competiţie internaţională dedicată persoanelor cu dizabilităţi, în cadrul Jocurilor Mondiale de Iarnă Special Olympics, organizate în Austria, în perioada 14-25 martie 2017. Peste 3000 de atleţi din 110 ţări, precum şi aproximativ 1000 de antrenori şi 3000 de voluntari participă la Jocurile Mondiale din acest an.

Atleţii români vin din marile oraşe ale ţării – Bucureşti, Arad, Braşov, Reşiţa, Alba-Iulia, Baia-Mare, Timişoara – şi vor participa la competiţiile din patru sporturi: schi alpin, schi fond, patinaj şi snowshoeing (mers/alergare cu rachete de zăpadă).

Pentru mai multe informaţii despre Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics, Jocurile Mondiale şi oportunităţi de voluntariat, accesaţi www.specialolympics.org/Sponsors/Herbalife.aspx.

Extra info

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, care schimbă vieţile oamenilor oferindu-le produsele sale excelente încă din 1980. Produsele noastre produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală sunt disponibile în exclusivitate pentru şi prin intermediul Membrilor Independenţi Herbalife, în peste 90 de ţări. Ne-am asumat misiunea de a lupta împotriva problemelor globale legate de nutriţie deficitară şi obezitate, oferind produse de înaltă calitate, consultanţă unu-la-unu cu membrii Herbalife şi o comunitate care inspiră adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Special Olympics este o mişcare de nivel global care susţine eliberarea spiritului uman prin forţa transformatoare şi bucuria de a face sport, în fiecare zi, în întreaga lume. Noi le insuflăm persoanelor cu dizabilităţi intelectuale puterea de a deveni membri acceptaţi şi preţuiţi în comunităţile lor, formând astfel o societate care dă dovadă de mai mult respect şi toleranţă, pentru noi toţi.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare