Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 17 Octombrie 2017
IAA Romania contribuie la dezvoltarea educatiei in Marcom prin lansarea unui nou program!

IAA Romania contribuie la dezvoltarea educatiei in Marcom prin lansarea unui nou program!

Devino mentor in Programul MentorIAA si ajuta urmatoarea generatie sa isi gaseasca locul potrivit in industria de marketing si publicitate! MentorIAA este un program de mentorat pentru cariera ce isi propune sa ofere viitorilor profesionisti o mai buna intelegere a domeniului, sa ofere raspunsuri la intrebari si neclaritati si sa ii inspire, ajutandu-i sa inteleaga rolul lor si diferenta pe care o pot face ca viitori buni profesionisti.

de Raluca Turcanasu

IAA Romania a demarat un nou proiect – AcademIAA – ce are ca obiectiv cresterea angajabilitatii absolventilor de studii superioare din domeniile marketing si comunicare.

Unul dintre programele AcademIAA este MentorIAA - Programul de Mentorat pentru Studenti, pe care vrem sa il demaram in aceasta toamna si in care studenti de la facultatile de profil (ASE – marketing, SNSPA – management si comunicare si FJSC) au acces la mentorat in cariera din partea profesionistilor din industrie.

MentorIAA

Initiativa de mentorat s-a nascut in urma unui studiu calitativ cu aprox. 150 de studenti de la cele trei universtitati si care s-a derulat in luna Mai 2017.

Obiectivul sesiunilor de mentorat este sa ii ajutam pe studenti sa inteleaga industria de marketing si comunicare, sa ii motivam si sa ii ajutam sa isi construiasca o cariera de success in domeniul marcomm.

 

Ce le oferim mai exact?

  • sesiuni de mentorship unu la unu care sa ajute viitoarea generatie de profesionisti in marketing si comunicare sa inteleaga industria. Acestea vor fi intre mentori si studenti la marketing si comunicare in anul 2 si anul 1 la master.
  • motivarea acestora sa isi construiasca o cariera de sucess, prin care sa contribuie cat mai mult la performanta industriei si in societate.
  • creionarea unei etici profesionale care sa le ofere mai multa empatie, abilitati de comunicare, disciplina profesionala si deschiderea unor noi perspective.

 

Cautam mentori din industrie cu cel putin 6 ani experienta practica in industrie si cel putin pozitie manageriala, care sa sustina minim 6 sesiuni de mentorat one-to-one cu studenti (aprox. 1-1.5 ore sesiunea) pe parcursul a 4-5 luni de zile.

 MentorIAA mentori

 

Asteptam nominalizarea voastra de mentor pana pe data de 20 octombrie.

 

Pentru detalii suplimentare despre programul AcademIAA in general si MentorIAA - Programul de mentorat pentru studenti in particular, Laura Tampa, coordonatul programelor educationale IAA Romania va sta la dispozitie: laura.tampa [@] iaa.ro

 

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare