Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 6 Decembrie 2017
IAA Young Professionals România aniversează 10 ani

IAA Young Professionals România aniversează 10 ani

IAA Young Professionals România, asociația tinerilor profesioniști din marketing și comunicare, împlinește anul acesta 10 ani de activitate. Încă de la înființare, IAA YP contribuie la dezvoltarea tinerilor din industrie și facilitează accesul la resurse de învățare prin proiecte dedicate, sesiuni de networking și evenimente.

10 ani de IAA YP Romania

"În 2007, cam ca acum, piața era într-o căutare majoră de talente, de oameni entuziaști care vor să intre în industria noastră și tineri din Marcomm care vor să fie implicați în diversele proiecte de educație și networking care se pot face. Fondarea IAA YP a fost unul dintre proiectele mele de suflet de care sunt foarte mândru, mai ales că la cei 10 ani de existență, IAA YP România este unul dintre cele mai active chaptere din lume. Cred că viitorul industriei este al acestei generații care este astăzi activă în organizațiile de young professionals.” a declarat Felix Tătaru, Chairman și Președinte Global IAA. 

”10 ani de IAA YP” vor fi sărbătoriți împreună cu membrii, alumni și specialiști din industrie printr-un party aniversar, joi, 7 decembrie, ora 21:00, la Centru (Calea Victoriei, 48-50). În cadrul petrecerii vor fi premiați câștigătorii CompetițIAA 7, concurs inițiat de IAA YP România prin intermediul căruia se oferă studenților șansa de a lucra ca o mini agenție, pe baza unor brief-uri reale venite de la companii de top.

“În 10 ani am reușit să creăm o comunitate de tineri profesioniști cu rezultate excelente recunoscute pe plan internațional. Dacă la început IAA YP-ul crea oportunități de socializare și networking, acum, ideile asociației se concretizează în proiecte cu impact, iar membrii asociației, prin pozițiile pe care le ocupă atât în companii cât și în agenții, contribuie semnificativ la dezvoltarea Marcomm-ului din România. Ne mândrim cu două chaptere locale, în București și în Cluj, peste 600 de membri în toți acești ani și un număr impresionant de activități. De altfel, suntem încântați de legăturile strânse dintre membri YP care s-au concretizat fie în proiecte antreprenoriale, fie in prietenii sincere care continuă în afara zonei de business.”, a declarat Iulia Niculae, Președintele IAA Young Professionals România.

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active și creative din lume. În 2015, Ioana Marzac-Sigarteu şi Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader în cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra, iar în 2016 IAA Young professional a primit distincția ”The Inspire Award pentru excelență”. Anul acesta. în cadrul Galei Internaționale IAA Global ”Creativity Can Change The World” de la București, Iulia Niculae și Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.

Ediția aniversară a party-ului IAA Young Professionals încheie seria evenimentelor din acest an și invită tinerii din industria de marketing și comunicare să petreacă alături de invitați cunoscuți din industrie, într-un mediu informal.

10 ani de IAA YP Romania

Extra info

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2016.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare