Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 7 August 2017
IKEA pe primul loc în TOP 3 ADC*RO în luna iulie

IKEA pe primul loc în TOP 3 ADC*RO în luna iulie

Proiectul Tradiții în viitor a fost votat de către membrii ADC*RO drept cea mai bună campanie a lunii iulie. Expoziția de la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” a fost ideea MSLGROUP The Practice la care au lucrat Oana Bulexa, Managing Partner, Camelia Eremia, Client Service Director, Adriana Diaconu, Head of Social Media și Dana Marin, PR Manager.

„M-a surprins pe bune, mi se pare că te face să te oprești și să zici 'cum naiba să fie asta pentru IKEA?? aaa... da, mă, e clar foarte IKEA'. E un literalism frumos pentru tot ce înseamnă 'ideea' la IKEA”, a declarat Laura Nedelschi, Creative Director Kubis Interactive & membru ADC România.

Locul al II-lea a revenit proiectului Ciuc - Transmisiune din lumea nouă, pentru Heineken România implementat de Ogilvy România. Este pentru a doua oara consecutiv când Ciuc – Lumea Nouă se află în Top 3 ADC*RO, iar echipa care a lucrat la proiect e formata din Adrian Diac, Group Creative Director/ Copywriter și Paul Dersidan, Senior Art Director. Execuțiile pot fi găsite aici și aici.

Pe locul III membrii ADC*RO au votat proiectul Scena9 - Din dragoste pentru teatru pentru BRD realizat de Propaganda. Echipa care a lucrat la proiect e formată din Roxana Panaitescu, Copywriter; Alexandru Lazăr, Senior Art Director; Paul Goți, Senior Art Director; Alexandru Tofan, Art Director si Delia Raicu, Junior Art Director.

Ca în fiecare lună, juriul a acordat și trei mențiuni. În luna iulie mentiunile merg la:

Proiect: Banca de Alimente

Client: Crucea Roșie

Agentie: MullenLowe Romania

Echipa: Silviu Antohe, Art Director și Radu Nantu, Copywriter

Execuții aici si aici

 

Proiect: Vodafone Pass

Client: Vodafone România

Agentie: McCann Worldgroup Romania

Echipa: Ruxandra Papuc, Senior Copywriter și Daniel Strugariu, Senior Art Director

 

Proiect: Gala Societatii Civile – Multumim!

Client: The Institute

Agentie: Rusu+Borțun Brand Growers

Echipa: Art Directors: Bogdan Pop, Silvana Frînculescu, Ovidiu Hodorogea; Copywriter: Miruna Potop, Group Creative Director: Mircea Crăciun

Extra info

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale.

              

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare