Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul IAA
Ca sa stii mereu tot ce misca in industrie.
Si ai sinteza direct in inbox.

aboneaza-te

RSS Feed
Afla imediat ce apare nou in "Stiri"
Facebook
Like us on Facebook
Stiri - 18 Aprilie 2017
IMAGE PR, nominalizată la SABRE GOLD AWARDS cu campania 'Votez pentru Sănătate'

IMAGE PR, nominalizată la SABRE GOLD AWARDS cu campania 'Votez pentru Sănătate'

IMAGE PR este pe lista finaliștilor la SABRE Gold Awards EMEA 2017, la categoria Educație Publică, cu campania ,,Votez pentru Sănătate”, desfășurată pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie 2016 pentru Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM). Organizată de The Holmes Group, competiția SABRE (Superior Achievement in Branding, Reputation and Engagement) Awards este una dintre cele mai prestigioase competiții de relații publice la nivel mondial.

Campania „Votez pentru Sănătate” a fost organizată în contextul alegerilor parlamentare de la finalul anului 2016, cu obiectivul de a genera o dezbatere națională, prin responsabilizarea decidenților și a populației cu privire la nevoia acută de transformare a sistemului medical. Timp de două luni înaintea alegerilor parlamentare din 2016, campania „Votez pentru Sănătate“ a pus sănătatea sub microscop, subiectul fiind dezbătut pe larg în mass-media, dar și inclus de principalele partide în programele lor politice.

Mai mult decât atât, în ciuda intervalului scurt de timp în care s-a desfășurat, campania a reușit să mobilizeze toate vocile din sistemul de sănătate, de la pacienți la medici, farmaciști, producători de medicamente și chiar reprezentanți ai mediului de afaceri, reuniți în Coaliția cu același nume.

"Ne bucură faptul că viziunea și efortul echipei implicate în dezvoltarea campaniei „Votez pentru Sănătate” au fost răsplătite nu doar la nivelul rezultatelor excelente înregistrate în urma acesteia, ci și în ceea ce privește recunoașterea internațională la nivelul industriei de comunicare, cu atât mai mult cu cât competiția SABRE Awards premiază cele mai strategice, creative şi eficiente campanii”, a declarat Iulia Tănase, Managing Partner IMAGE PR.

Peste 2.400 de campanii au fost înscrise în ediția de anul acesta a competiției, acestea fiind evaluate de mai bine de 40 de profesioniști de talie mondială din domeniu. Ceremonia de premiere SABRE Awards EMEA va avea loc pe data de 23 mai, la Londra.

„Prin campania “Votez pentru Sănătate” ne-am dorit să atragem atenția că, pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din România este nevoie de o strategie pe termen lung, de o abordare interdisciplinară și de o viziune integrată. Această nominalizare ne confirmă încă o dată faptul că am desfășurat împreună cu IMAGE PR o campanie de comunicare de succes, care nu doar că a implicat toți actorii din Sănătate, dar a reușit să atragă atenția publicului și a decidenților asupra nevoii de regândire a sistemului de sănătate”, a declarat Liviu Popescu, Director Relații Externe în cadrul Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM).

Campania a primit în luna decembrie a anului 2016 premiul pentru ,,Campanii sociale şi de informare” acordat de către Colegiul Farmaciștilor din România.

Extra info

IMAGE este o companie independentă de relații publice, una dintre primele companii de PR înființate în Romania, în urmă cu 22 de ani, și membru fondator al Clubului Companiilor de Relații Publice. Agenția acoperă cele mai importante servicii din zona relațiilor publice, de la relații media, managementul reputației și al situațiilor de criză, până la comunicarea corporativă și de produs sau relațiile cu comunitatea.

sussus

  printeaza articolprinteaza articol     trimite unui prietentrimite unui prieten
Scrie parerea ta:
Nume:
Email:
http://   Website:
Comentariu:
Scrie in cifre numarul din imagine
Cod verificare